Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Absolut Level

Absolut Vodka

Налично

49,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Разфасовка 700 ml.
Вносител Перно Рикар България ЕООД
Ароматът е с нотки на пресни плодове, цитрусови и билкови подправки, което я прави идеална за коктейли. Вкусът е копринено гладък и изпълнен с естествена сладост и гладък завършек. Финалът е чист, без силно усещане, парене или лош послевкус. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Absolut Level
Absolut Level е създадена от майсторите на водка Absolut в Ахус, чрез използване на два дестилационни процеса. Технологията комбинира непрекъснатата дестилация, изобретена от Absolut, с партидната дестилация, които дават уникалния гладък вкус и отличителен характер на Absolut Level.
За да се достигне високото ниво, се избират само най-добрите и естествени съставки: зимна пшеница, идваща от южните части на Швеция и водата от техния собствен кладенец в Ахус. Не се добавят захар или други добавки. В процеса на дестилация всички примеси се отстраняват чрез непрекъснатата дестилация и вкусът се запазва в уникална партида, създадена в казана.
Вкусов профил
Аромат: с нотки на пресни плодове, цитрусови и билкови подправки, което я прави идеална за коктейли.
Вкус: копринено гладък и изпълнен с естествена сладост и гладък завършек.
Финал: чист, без силно усещане, парене или лош послевкус.
История на производител
Историята на Absolut започва през 1879 г. в Швеция.  Ларс Орсон Смит, чийто портрет е на всяка бутилка, представя своята абсолютно чиста водка, създадена чрез революционен за времето си процес на продължителна дестилация. Използван до днес, този метод премахва примесите във водката, като запазва качеството на съставките ѝ.
Век по-късно напитката се появява на американския пазар. Първата Absolut vodka извън Швеция е продадена през 1979 г. в Бостън, САЩ. Преди това производителят прецизно избира бутилката, която да придаде лице на водката. През XVI-XVII век в шведските аптеки в бутилки с такава форма продават водка като лек за всичко. Шведски дизайнери вземат решението нищо да не скрива прозрачността и чистотата на водката в бутилката. Затова и до днес Absolut няма етикет, а цялата информация е гравирана върху стъклото.
Много е любопитно как с разнообразни асоциации с името на водката се изгражда визията ѝ, като на всевъзможни места се вмъква формата на бутилката.
Когато прозвучава фразата "Абсолютно изкуство" (Absolut Art), кралят на  попарта Анди Уорхол се захваща да нарисува портрет, а моделът е знаменитата бутилка. Скоро тя се появява на постер, а успехът е взривяващ. Така започва внедряването на Absolut в света на изкуството. За рекламата са привлечени автори от цял свят, а в мото се превръща фразата "Absolut - изкуството на водката и водката на изкуството".
Мнения за Absolut Level

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта