Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Ardbeg An Oa

Ardbeg

Налично

99,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 46.60%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Ardbeg An Oa (Ан Оу) е първото ново и постоянно допълнение към основната продуктова гама на Ardbeg от почти десет години.
Смесват се уиски от три вида бъчви:  Бъчвите Pedro Ximenez допринасят за сладкия вкус, новите дъбови бъчви добавят пикантни нотки,  големият дял на бъчви от бърбън придава още по-интензивен забележителен вкусов профил в стил Ardbeg. Уискитата се смесват в специално създаден съд. Резултатът е уиски, характеризиращо се с комплексни контрасти: цялата сила и интензивност на Ardbeg, обвити в изкусителен кадифен вкус. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Ardbeg An Oa
Нос Оу е най-неопитомената част от Айла. Разположен в югоизточния край на острова, нос Оу се извисява над Атлантическия океан. Това е място, където бурята среща спокойствието. Острите скали на носа са изложени на бури и атлантически вълни от едната страна, а другата му страна служи за закрила на южния бряг на Айла. В Ardbeg An Oa контрастите продължават, създавайки уиски, което е удивително комплексно, но и изумително хармонично и съчетава в себе стила уиски отлежало в три вида бъчви. Уискито, отлежало в трите вида бъчви се смесва в Стаята за Блендиране, в специално създаден дизайнерски съд. Резултатът е опушено, сладко и удивително хармонично уиски, с цялата сила и интензивност на Ardbeg, обвити в изкусително кадифен вкус при 46.6% алк. съдържание и без студена филтрация. 
История на производител
Ardbeg е известно като малцовото уиски с най-комплексен и отличителен вкус от всички малцови уискита от остров Айла с характерен силен торфен и опушен аромат, но и с деликатна сладост. Този парадокс му носи много верни почитатели. Дестилерията Ardbeg се намира на остров Айла в Шотландия.
Мнения за Ardbeg An Oa

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта