Arran 2009 11 YO Single Cask Великден 2021

149,00 лв.
Наличност: Изчерпано количество
Арт. номер
162121255
Повече информация
Alc.% 55.40%
Разфасовка 700ml
Вносител Чист. Зрял. Малц.

DrinkLink обявява предварителна продажба на ексклузивното Single Cask издание посветено на България и Великден 2021. Всеки поръчал и платил*  преди Великден 2021** ще може да го получи на цена 149 лв. След пристигане на бутилките в страната, в случай че има останала наличност, цената ще бъде променена на 170 лв. Очакван период за получаване на бутилките от платилите клиенти е 28- 29 Април.

 

Независимата дестилерия от едноименния остров Аран в Шотландия се слави с класическите си, свежи, силно плодови, елегантни и балансирани сингъл малц скоч уискита. Този сингъл малц е бутилиран от една единствена бъчва с № 930, специално за България и специално за Великден през 2021 година. Бъчвата е тип Олоросо шери хогсгед и е първо зареждане. Дестилирано през 2009 и бутилирано през 2021 на 11 години уискито показва изключителен характер със сладкиши, сушени и захаросани средиземноморски и екзотични плодове, печени ядки и неподражаем островен характер. Бутилирани са само 193 бутилки без разреждане, с естествен цвят и без студена филтрация.

Аромат и вкус: В това уиски се препрлитат препечена демерара захар, сладкиши, шери, плодове, сушени смокини и фурми, печени леко соленовати ядки. Никак не е пресилено определението, че в бутилката има течен козунак.

 

*При поръчка с наложен ще ви изпратим касова бележка по куриер на Спиди със наложен платеж. След като уискито пристигне в България ще ви изпратим бутилката без нужда от допълнително заплащане.
При поръчка и плащане с карта в сайта ни ще изпратим поръчката, когато уискито пристигне в България.

**Предвид брекзит и утежнените митнически процедури не можем да гарантираме, че уискито ще бъде при вас за Великден 2021.