Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Аuchentoshan Single Malt American Oak

Auchentoshan

Налично

66,00 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД
Ароматът е с богатото ухание на ванилия и млечен шоколад, съчетано с цитросови аромати на портокали и лимони. Полъх от тревен въздух и сено. Вкусът съчетава „Баунти“ шоколад с кокос, цитруси и праскови, с леко маслен вкус и с нотки на златен ечемик и дъб. Финалът е с трайни нотки на грейпфрут и карамел. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Аuchentoshan Single Malt American Oak
Изключително лек и деликатен малц. Отлежал изцяло в американски дъбови бъчви от бърбън. Това е уиски с невероятно ухание, чийто чудесен вкус е подходящ за различни коктейлите, на уиски основа.
Вкусов профил:
Аромат: Богато ухание на ванилия и млечен шоколад, съчетано с цитросови аромати на портокали и лимони. Полъх от тревен въздух и сено.
Вкус: „Баунти“ шоколад с кокос, цитруси и праскови, леко маслен вкус с нотки на златен ечемик и дъб.
Финал: Трайни нотки на грейпфрут и карамел.
История на производител
Произходът на дестилерията Auchentoshan е доста обвит в мъглата на миналото. Намира се в близост до Глазгоу, като първоначално започва да съществува под името „Duntocher“, като за първи път е спомената около началото на деветнадесети век. През 1834 г. е преименуван на Auchintoshan, като името е от галски произход „achad oisnin“ (произнася се Оукентошън) и означава „ъгъл на полето“. Това е една от малкото дестилерии в Шотландия, която прилага тройна дестилация за уискито (преобладаващата част от тях, прилагат двойна дестилация). 
Мнения за Аuchentoshan Single Malt American Oak

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта