Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Beefeater Market Edition

Beefeater

Налично

19,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% Не
Разфасовка 700 ml.
Вносител Перно Рикар България ЕООД
Ароматът е свеж, цветен, с ухание на лайм, хвойна и подправки. Вкусът е изразен цитрусов, с привкус на нар и нотки на хвойна и подправки. Финалът е плавен, топъл, с умерена продължителност. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Beefeater Market Edition
Главният технолог Дезмънд Пейн отново създава питие с неповторим вкус. Без да жертва качествата на оригиналната рецепта, той разработва само деликатна нейна вариация, като добавя нар, листа от нар и кардамон. Резултатът не се описва лесно, необходимо е да се опита.
Вкусов профил
Аромат: Свеж, цветен, с ухание на лайм, хвойна и подправки.
Вкус: Изразен цитрусов, с привкус на нар и нотки на хвойна и подправки.
Финал: Плавен, топъл, с умерена продължителност.
История на производител
Джин, произвеждан в сърцето на Лондон. Негов създател е фармацевтът Джеймс Бъроу, чиято изпитана рецепта се спазва до днес.
Корените на Beefeater могат да бъдат проследени до 1820 г., когато Джон Тейлът и съпругата му отворили малка дестилерия в квартал Челси в Лондон. През 1863 г. дестилерията е купена от Джеймс Бъроу, който има професионален интерес към производството и експериментирането с нови вкусове. Започва да разработва своя рецепта и скоро открива, че при дестилирането на специфични билки се получава джин със запомнящ се аромат.

Така постепенно той стига до окончателната рецепта на Beefeater London Dry Gin. Нейните ключови съставки са 9 растения. Всички те се накисват за 24 часа, преди да бъдат дестилирани. Тази процедура позволява да се създаде перфектно балансирaн джин. Накисването и дестилацията се правят по начин, непроменян от самото създаване. Beefeater е единственият международен Premium Gin, който все още се произвежда в сърцето на английската столица, в квартал Кенингтън на южния бряг на река Темза.
Мнения за Beefeater Market Edition

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта