Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Beluga Allure In Leather Set

Beluga

Налично

170,00 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД

Белуга се уповава на принципите на ръчната изработка, традициите и достойнството. За тази ултра премиум серия е разработена специална рецепта, която включва кленов сироп и екстракт от смокиня. Последните придават на Белуга Алюр изключително отличен аромат.

Beluga Allure се произвежда от характерните за марката малцов алкохол и омекотена кристално чиста артезианска вода от Сибир. Въпреки че артезианската вода е естествено чиста, тя преминава двойна филтрация през кварцов пясък и специален сребърен филтър. След смесването на алкохола с пречистената вода, следва повторно пречистване чрез трикратна филтрация през брезови въглени.

Beluga Allure отлежава в продължение на 60 дни, като в периода на отпочиване компонентите в състава се стабилизират и спомагат за оформянето на изключително мек, кадифен вкус и деликатен аромат на току-що нарязан пресен хляб.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Beluga Allure In Leather Set

Многобройните победи на руския отбор по Поло вдъхновява Beluga да създадат един специален продукт, който символизира аристократичния дух на Полото, където талантът на играчите се превръща в изкуство.

Прибавянето на кленов сироп прави вкуса на Beluga Allure по-дълбок, мек и придава аромат с нотки на сладост, подправки и на прясно изпечен хляб.
История на производител
Водка Beluga  се произвежда в историческата дестилерия „Мариинск“, основана през 1900 г. в град Мариинск, Сибир. Местоположението на дестилерията е избрано по една много специална причина – близостта до извора  Гетрайдемалц, чиито води се добиват от 250 метра дълбочина. Смята се, че специалните качества на тази вода са идеални за производството на водка.
Мнения за Beluga Allure In Leather Set

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта