Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Belvedere Bespoke 1.75 l

Belvedere

Налично

Maximum number of characters: 12

Цена за целия пакет
Рейтинг
Добави в любими
219,99 лв.
Alc.% 40.00%
Разфасовка 1.75 l.
Вносител Авенди ООД

Това е бутилка, в която има вградено осветление, което се задeйства от тайно ключе на дъното ѝ. При активиране на светлината тя минава през гравираното име в сребърното покритие на бутилката и прави изживяването за получателя наистина незабравимо. 

Първата в света супер премиум водка Belvedere е върхово постижение в производството на полска водка – изключителен луксозен продукт, създаден на базата на 600 годишен опит и традиция. Водка Belvedere е произведена само и единствено от ръж сорт „Данковски“, отглеждан в областта Мазовия.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 3.6 от 5 / Гласували: 9 глас(а)
Пълно описание за Belvedere Bespoke 1.75 l

Водка Belvedere носи истинския вкус на лукса – като всяка друга марка в портфолиото на Moet Hennessy, част от групировката Louis Vuitton Moet Hennessy – компания номер 1 в света на лукса. Вкусът е изключително мек, с лек намек за ванилия, като придава кадифена структура, комбинация между сладко и пикантно, с едва доловим нюанс на бял пипер. На финала следва дълъг послевкус с нотки на бадеми, ванилов сладолед и бразилски орех.

История на производител
Водка Belvedere е първата суперпремиум водка в света с 600-годишна полска традиция в дестилирането на първокласен алкохол. Произвежда се само от изключително висококачествена  ръж от сорта Dankowskie Gold и се дестилира 4 пъти и се филтрира 3 пъти за постигане на оптимална вкусова концентрация.  Използва се само вода от собствен артезиански кладенец.  Всичко това прави BELVEDERE водката с най-мекия вкус в целия свят.  Носи истинския вкус на лукса – като всяка друга марка в портфолиото на Moet Hennessy, част от групировката Louis Vuitton Moet Hennessy – компания номер 1 в света на лукса.
Мнения за Belvedere Bespoke 1.75 l

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта