Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Brugal Bianco Especial

Brugal

Налично

23,06 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% Не
Разфасовка 700 ml.
Вносител Кока Кола ХБК България АД
Ароматът е балансиран на цветя и кокос. Тялото е средно. Вкусът е елегантна комбинация от ванилия, екзотични плодове, сметана и шоколадов нюанс. Финалът е сух, с нотки на пипер. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Brugal Bianco Especial
Този ром отлежава от 1 до 3 години в дъбови бъчви. За да се получи характерният му бистър цвят и за да се премахнат дъбовите нотки, ромът преминава през процес на филтрация през активен въглен.
Продуктите на марката Brugal са сред най-продаваните ромове в света. Brugal Blanco Especial Extra Dry Rum е най-популярният продукт на марката.
Вкусов профил
Аромат: Балансиран цвят на цветя, кокос.
Тяло: Средно.
Вкус: Елегантна комбинация от ванилия, екзотични плодове, сметана и шоколадов нюанс.
Финал: Сух, с нотки на пипер.
История на производител
Историята на ром Brugal започва преди около 130 години в Пуерто Плата, Доминиканската република, заедно с дон Андреас Бругал Монтанер и неговата силна страст, всеотдайност и упоритост. През 1888 г. той основава компания с име Brugal & Co. Три десетилетия по-късно построява първата изба за отлежаване на ром в Доминиканската република. 1952 е годината, в която е създаден Brugal Añejo. 24 години по-късно се появява първият премиум ром на Доминикана – Extra Viejo. Brugal започва да изнася ром за САЩ през 1981 г. А 5 години по-късно построяват едни от най-модерните за това време съоръжения. За да отбележат 100 години от създаването си, произвеждат Brugal Siglo de Oro през 1988 г. Не след дълго започват да изнасят ром и за Испания, където през 2010 г. са бранд №1. Съвсем скоро изкарват на пазара и първия си супер премиум ром – Papá Andrés, носител на престижни награди.
Важен етап от производството на ром Brugal е многократната дестилация, което гарантира съвършената му чистота и качество. Отлежаването се извърша в ръчно подбрани дъбови бъчви от бърбън или шери за минимум от 2 години.
Близо 130 години семейната сплотеност, отдаденост и здрава работа правят Brugal това, което е. Пет поколения от изкусни майстори пазят фамилната традиция и следват иновациите, за да създават изключителен ром с неповторим аромат и пленяващ вкус. 
Мнения за Brugal Bianco Especial

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта