Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Blat

Blat

Не е налично

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40,0%
Разфасовка 700 ml.
Вносител ОСКАР ВИП ЕООД

Водка Blat е изключителен продукт, както по отношение на съставките, така и на начина на обработването им. Само най-фини френски зърна пшеница са използвани при производството на Blat. Дестилата е разреден с вода от незамърсена Атлантическа лека роса (мъгла), известна като хоризонтален дъжд. "Blat" на каталунски означава "пшеница", а производителите на водка Blat не се страхуват да я нарекат "най-чистата водка в света".

Освен факта, че Blat е единствената водка с 0.0% примеси, тя е и безглутенова, благодарение на новаторския процес за ферментация на пшеницата. Тайният дестилационен процес, наречен E+F, е този, който прави водка Blat уникална, премахвайки всички следи от примеси.

Бутилката на водка Blat е елегантна и уникално изчистена, както съдържанието й. По дизайн на известната Studio Peter Schmidt Group, бутилката печели три международни награди: The Good Design, IF Packaging award, Art Directors Clud für Deutschland (ADC).

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Blat

След изграждане на успешна дистрибуция в Испания, водка BLAT превзема Американския пазар. Качеството на продукта бързо го превръща в една от най търсените водки в елитните клубове на Ню Йорк. Популярността и продажбите нарастват и в елитните туристически дестинации като Майорка и Ибиза.

Американската търговска камара одобрява и разрешава надписа на всяка бутилка - "Гарантираме, че в резултат на прецизно производство и качествен анализ на продукта от независима американска лаборатория в този продукт не бяха открити типичните следи от 1 Butanol, active Amyl Alcohol, Isobutanol, Methanol, N-Propanol, DB Acetal, DE Hyde D B Ethyl и Acetal.

Фернандо Банус, един от собствениците на семейната дестилерия, казва: “Извън традиционните методи за тройна дестилация, прилагани при други качествени водки, ние добавихме наш собствен дестилационен процес "Е. + F.", който гарантира чистотата на нашия продукт. Докато другите марки водка имат средна чистота на дестилация, нашия продукт е напълно чист, което е гарантирано от независима американска лаборатория. Само най-финни френски зърна пшеница са използвани при производството на Blat. Дестилата е разреден с вода от незамърсена Атлантическа лека роса (мъгла), известна като хоризонтален дъжд.

История на производител

Фернандо и Естебан Банус са потомци на испанска фамилия, която дестилира алкохол от 1887г. Семейната компания COGRAMI S.A.F. е била партньор на Pernod Ricard и Bols цели 40 г. През 1993 г. Естебан и Фернандо поемат управлението на семейната фабрика на Канарските острови и регистрират нова компания - COGRAMI S.L. Създават и собствена марка водка и започват да я разпространяват на Канарите и Испания. Развивайки производствения процес, измислят свой собствен метод на дестилация, чрез който напълно премахват примесите и създават най-чистата водка в света - Blat.

Мнения за Blat

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта