Bulldog

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01070001M0046

Ръчно изработен в английска дестилерия, която произвежда джин с най-високо качество от 250 години насам. • Произвежда се в традиционни медни казани, използвайки 100% британска пшеница. • Четворната дестилация, в комбинация с 12 екзотични билки и висококачествените съставки, позволяват на Bulldog London Dry Gin да разчупи конвенционалността с балансиран аромат и ярък завършек. • 3 от съставките в Bulldog London Dry Gin са уникални за марката – китайски лотос, турски бял мак и китайскo драконово око.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя

Марката е създадена в САЩ през 2007 година. Основател е предприемачът Anshuman Vohra който е имал амбицията да създаде първият модерен джин. През 2009 година марката навлиза мощно в Европа по време на джин бума в Испания. От 2015 вече марката гордо се нарича глобална поради факта, че има присъствие в 55 държави. Поради невероятния успех на марката и безспорните качества на продукта и не закъснява и интереса на големите и грачи към нея. Така през 2017 година тя бива придобита от Gruppo Campari.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer