Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Bulleit Bourbon with ice crusher bag

Bulleit

Налично

Regular Price: 42,49 лв.

Special Price 36,12 лв.

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 45.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Промоция от: 12.01.2021 г.
Промоция до: 11.02.2021 г.
Ароматът е богат, с нотки на дъб. Вкусът е отличителен, с нотки на ванилия, подправки и пипер. Финалът е щедър, дълъг. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 5 глас(а)
Пълно описание за Bulleit Bourbon with ice crusher bag
Американските уискита преживяват своя световен ренесанс, а начело на тази модерна вълна стои Bulleit, който се счита за един от най-бързо растящите бутикови бърбъни в света. Рецептата на Bulleit се състои от 68% царевица, 28% ръж и 4% малцуван ечемик. Великолепният цвят е следствие от отлежаването в обгорени бъчви от бял американски дъб от четири до шест години. Характерното за Bulleit е, че се прави с изключително висок процент ръж в състава, вода, филтрирана през варовикова скала, зърнени култури с най-високо качество и собствен щам мая, които му придават неповторим вкус – пикантен, сух, чист, много различен от този на повечето бърбъни и особено подходящ за приготвяне на впечатляващи коктейли.
Вкусов профил
Аромат: Богат, с нотки на дъб.
Вкус: Отличителен, с нотки на ванилия, подправки и пипер.
Финал: Щедър, дълъг.
История на производител
През 1987 г. Том Булет възражда 150-годишната рецепта за бърбън, предавана в семейството от поколение на поколение. Създател на тази оригинална и единствена по рода си и вкуса си рецепта е неговият прапрапрадядо Огъстъс Булет, който  пътешества из американския Див запад през 60-те години на XIX век. Споменът за славното минало е запазен в емблематичните за марката бутилки с форма на някогашните аптекарски шишета, в които през 80-те години на XIX век в Щатите се е транспортирало уиски.
Мнения за Bulleit Bourbon with ice crusher bag

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта