Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Bushmills 10 Year Old Single Malt Irish Whiskey

Bushmills

Налично

+12,00 лв.

Maximum number of characters: 50

Цена за целия пакет
Рейтинг
Добави в любими
40,99 лв.
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Едномалцовите уискита на Bushmills са фантастични в чист вид, независимо от възрастта им. Ако обаче добавите капка вода, ароматите в чашата се освобождават и плодовите нотки излизат на преден план. Ароматът е лек, плодов, с нотки на подправки и кора от банан. Вкусът е на разтопен шоколад, мед, плодове. Финалът е свеж и чист. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4.6 от 5 / Гласували: 10 глас(а)
Пълно описание за Bushmills 10 Year Old Single Malt Irish Whiskey
Bushmills 10YO е олицетворяващо традициите на дестилация на Bushmills от 1680 г. насам. Това е едно от първите малцови уискита в света. Тройно дестилирано за постигане на изключителна мекота, то отлежава поне 10 години в бъчви от олоросо шери и американски бърбън. Резултатът е богато меко едномалцово уиски с нотки на ванилия, мед и шери.
История на производител
Най-старата уиски дестилерия в Ирландия
Основано на каменистото крайбрежие на окръг Антрим, селище Бушмилс е дома на най-старата уиски дестилерия в Ирландия. Първите официални документи датират от 1680, годината в която е издаден лиценза за дестилация на региона. 400 години по-късно, благодарение на опита и занаятчийството, предавани от поколение на поколение, в Бушмилс все още се прави уиски. Не можем да правим уиски на друго място освен тук. Нашата вода, добита от река Буш, тече над базалтови скали, същите, които придават уникален характер на друга местна атракция - Пътя на Великаните. Бъчвите, които избираме за отлежаването на нашето уиски, също са от основно значение, затова ги селектираме от избрани бъчвари в Испания, Португалия и Америка. Веднъж доставени в Старата Дестилерия на Бушмилс, нашите майстори проверяват всяка бъчва, преди да я напълнят и оставят да отлежава. Така бъчвите предават богатия, мек и характерен вкус на нашето уиски.
Мнения за Bushmills 10 Year Old Single Malt Irish Whiskey

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта