Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Bushmills Original

Bushmills

Налично

20,74 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 500 ml.
Вносител Авенди ООД
Ароматът е на ванилия, плодове и мед със свежа цитрусова нотка. Цветът е бледокехлибарен. Вкусът е цитрусов, минерален, с нотки на цвят от бъз. Финалът е дълъг, свеж, с нотки на сладък ечемик и кардамон. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 3.4 от 5 / Гласували: 5 глас(а)
Пълно описание за Bushmills Original
Класическият ирландски бленд Bushmills Original е тройно дестилирано зърнено уиски, отлежало в продължение на пет години, преди да бъде смесено с малцови уискита. Бавното отлежаване в специално подбрани бъчви от американски дъб му придава характерния привлекателен златист оттенък. С мекия си вкус и деликатен плодов аромат Bushmills Original е изключително приятно за пиене уиски, което го превръща във всеобщ любимец.
Вкусов профил
Аромат: Ванилия, плодове и мед със свежа цитрусова нотка.
Цвят: Бледокехлибарен.
Вкус: Цитрусов, минерален, с нотки на цвят от бъз.
Финал: Дълъг, свеж, с нотки на сладък ечемик и кардамон.
История на производител
Най-старата уиски дестилерия в Ирландия
Основано на каменистото крайбрежие на окръг Антрим, селище Бушмилс е дома на най-старата уиски дестилерия в Ирландия. Първите официални документи датират от 1680, годината в която е издаден лиценза за дестилация на региона. 400 години по-късно, благодарение на опита и занаятчийството, предавани от поколение на поколение, в Бушмилс все още се прави уиски. Не можем да правим уиски на друго място освен тук. Нашата вода, добита от река Буш, тече над базалтови скали, същите, които придават уникален характер на друга местна атракция - Пътя на Великаните. Бъчвите, които избираме за отлежаването на нашето уиски, също са от основно значение, затова ги селектираме от избрани бъчвари в Испания, Португалия и Америка. Веднъж доставени в Старата Дестилерия на Бушмилс, нашите майстори проверяват всяка бъчва, преди да я напълнят и оставят да отлежава. Така бъчвите предават богатия, мек и характерен вкус на нашето уиски.
Мнения за Bushmills Original

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта