Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Bushmills 700 mI with 2 glasses

Bushmills

Налично

29,49 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Ароматът е на ванилия, плодове и мед със свежа цитрусова нотка. Цветът е бледокехлибарен. Вкусът е цитрусов, минерален, с нотки на цвят от бъз. Финалът е дълъг, свеж, с нотки на сладък ечемик и кардамон. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 1 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Bushmills 700 mI with 2 glasses
Класическият  ирландски бленд Bushmills Original е тройно дестилирано зърнено уиски, отлежало в продължение на пет години, преди да бъде смесено с малцови уискита. Бавното отлежаване в специално подбрани бъчви от американски дъб му придава характерния привлекателен златист оттенък. С мекия си вкус и деликатен плодов аромат Bushmills Original е изключително приятно за пиене уиски, което го превръща във всеобщ любимец.
Вкусов профил
Аромат: Ванилия, плодове и мед със свежа цитрусова нотка.
Цвят: Бледокехлибарен.
Вкус: Цитрусов, минерален, с нотки на цвят от бъз.
Финал: Дълъг, свеж, с нотки на сладък ечемик и кардамон.
История на производител
Родното място на Bushmills Black Bush е дестилерията „Олд Бушмилс“ – най-старата работеща дестилерия в Ирландия, официално лицензирана през 1784 година. Преживяла опустошителен пожар през 1885 година, дестилерията се възражда като феникс от пепелта и до ден днешен продължава да печели успехи и международно признание със забележителните си уискита. 
Първият лиценз за производство на уиски в света е даден на дестилерията „Олд Бушмилс“ през 1608 година. Днес „Олд Бушмилс“ е най-старата работеща дестилерия в Ирландия, а Bushmills, най-старото от всички ирландски уискита, е тук и до днес. Казват, че Bushmills е най-старото, защото е най-доброто, а не най-доброто, защото е най-старото.
Мнения за Bushmills 700 mI with 2 glasses

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта