Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Camino Real Gold

Camino

Налично

23,79 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Софсток ЛТД ООД
Ароматът е деликатен, с изразено ухание на агаве и нотки на аромат на захарна тръстика. Вкусът е много мек, с привкус на агаве и леки карамелени оттенъци. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Camino Real Gold
Съдържа 51% дестилат от синьо агаве, а останалите 49% са алкохол, произведен от меласа на захарна тръстика. Този микс придава на текилата интересния ѝ и неповторим характер. Златистия си цвят дължи на отлежаването си в дървени бъчви.
Вкусов профил
Аромат: Деликатен, с изразено ухание на агаве и нотки на аромат на захарна тръстика.
Вкус: Много мек, с привкус на агаве и леки карамелени оттенъци.
История на производител
Camino Real е марка текила, произведена в дестилерията на Camino Real Tequila. Брандът и дестилерията в момента са под управлението на естонската компания AS Liviko Company. Дестилерията със своята 70-годишна история се разполага в малкия мексикански град Текила, щата Халиско. Два са продуктите, които се произвеждат там – Camino Real Blanco with 35% ABV и Camino Real Gold with 40% ABV. Името Camino Real („Царския път“) дава дългият 600 мили път, който свързва Баха Калифорния, Мексико, със Сан Франциско, Северна Калифорния, САЩ.
Плодовете синьо агаве от сорта Вебер, които се използват в създаването на тази текила, растат в идеалните условия на полета, разположени на 2000 метра надморска височина. За един литър текила са необходими от 3.5 до 7 кг от сочните плодове на синьото агаве Вебер. Качеството на производствените процеси и суровините се следи стриктно от технолозите и от правителството.
Не е трудно да се различава от другите текили не само заради характерните си качества, но и заради оригиналния дизайн на бутилката, вдъхновен от формата на тиквата Гуахе, от която в продължение на векове се изработвала традиционната мексиканска манерка. 
Мнения за Camino Real Gold

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта