Caol Ila 2004 Gordon & MacPhail

Malt Scotch Whisky

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: A01010001M0250

Сингъл малц скоч уиски от дестилиран през 2004 в Къл Ила от остров Айла, отлежал и бутилиран през 2018 от Гордън енд Макфейл. Изключително балансиран и многократно награждаван сингъл малц от една от класическите дестилерии, в по-сух, по-морски и по-плодов стил. Бутилиран без студена филтрация и с естсествен цвят. Морски, крайбрежен и сух торф, червени плодове, цитрусови кори, ванилов крем, землисти нотки.

Alc.%: 46.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя

Гордън енд Макфейл са независима бутилираща компания от Елгин, Шотландия – едни от пионерите в бранша. Компанията отлежава и бутилира сингъл малц скоч уиски, закупено от дестилериите, като нерядко бутилките стигат до пазара с историческите етикети на производителя. Семейна компания, която разполага с големи запаси от емблематични дестилерии от цяла Шотландия, включително и такива, които отдава са престанали да функционират, други които са разрушени или опожарени. Уискитата на Гордън и Макфейл вълнуват със своя почерк, който е различен от официалните релийзи на дестилериите, нерядко експериментаторски и наблягащ на баланса, елегантността и класическата стилистика и комплексност.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer