Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Champagne La Grande Dame

Veuve Clicquot

Налично

259,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 12.50%
Разфасовка 750 ml.
Вносител Авенди ООД
La Grande Dame е хармоничен бленд от 64% Пино Ноар и 36% Шардоне подбрани от най-добрите 8 региона в Шампан - "Grands Crus" и отлежава в избите повече от 8 години. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Champagne La Grande Dame
La Grande Dame е хармоничен бленд от 64% Пино Ноар и 36% Шардоне подбрани от най-добрите 8 региона в Шампан - "Grands Crus" и отлежава в избите повече от 8 години. То е едно от най-изисаните шампански произвеждани някога и притежава изключителен потенциал да отлежава.
История на производител
Veuve Clicquot е не просто шампанско, а стил на живот, носещ радост и удоволствие на целия свят със своята иноватиност, креативност и малка доза лудост. Винената къща  е основана през 1772 година и  повече от 200 години остава вярна на своето мото „Само едно качество – най-доброто!“
Изключителната  Барби Никол Понсарден, известна като Мадам Вьов Клико е причината през годините Veuve Clicquot да натрупа огромни познания в създаването на шампанско.
Тя е едва 27 годишна, когато през 1805г. поема бизнеса след ранната смърт на съпруга си. Взима това нелесно решение, тъй като по това време не е прието жени да се занимават с бизнес. Тя успява да остави след себе си процъфтяваща винена империя, внушителен капитал и най-важното – неизбледняваща слава.
Мнения за Champagne La Grande Dame

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта