Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Champagne Moët & Chandon Impérial Brut празнична бутилка

Moet & Chandon

Налично

77,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Разфасовка 750 ml.
Вносител Авенди ООД

Париж, 26 Май 2018 година, Moët & Chandon представя празничната бутилка на Moët & Chandon Impérial Brut. Шампанското, отличаващо се с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна сладост, сега е в елегантна лимитирана бутилка, която почита френския начин на живот и носи името "Tribute to French Art-de-Vivre". Изящната бутилка пренася любителите на Moët & Chandon през едно завладяващо пътешествие като обединява декор от световноизвестни френски забележителности със символи, носещи специално усещане за най-обичането шампанско в света.

В центъра на шедьовъра е Orangerie, символ и на собственото наследство на Moët & Chandon. Красотата на Триумфалната Арка (Arc de Triomphe), символ на Париж и френското величие, построена през 1806 от Наполеон, е тук за да напомни за историческите отношение на Moët & Chandon с императора.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4 от 5 / Гласували: 3 глас(а)
Пълно описание за Champagne Moët & Chandon Impérial Brut празнична бутилка
История на производител
MOËT & CHANDON  - НАЙ-ОБИЧАНОТО ШАМПАНСКО В СВЕТА!
Повече от 260 години Moët & Chandon е символ на блясъка, устоявайки на времето и историята.  Внукът на създателя Жан-Реми Моет в края на 18 век си поставя за цел да сподели с целия свят магията на шампанското и прави от това луксозно и изискано вино предпочитана напитка на европейската аристокрация. Къщата Moët & Chandon притежава най-много лозя в региона Шампан и е лидер в извличането на най-доброто от най-добрите вина.
Мнения за Champagne Moët & Chandon Impérial Brut празнична бутилка

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта