Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Champagne Moët & Chandon Rosé Impérial Living Ties Bottle

Moet & Chandon

Налично

95,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 12.00%
Разфасовка 750 ml.
Вносител Авенди ООД

Moët & Chandon представя MOËT ROSÉ с празнична розова бутилка от колекцията „Rosé Treasured Ties”, посветена на скъпоценните връзки и носеща най-новия дизайн на черната връзка и обвивката на бутилките от лимитираната серия Rosé Impérial. Дизайнът „Скъпоценни връзки“ представя модерно превъплъщение на класическия и отличаващ се стил на марката, по нежен и закачлив начин.

Черната връзка на Moët & Chandon обгръща елегантно бутилките шампанско от 1886 г. насам. Традицията на марката в създаването на Розе ни отвеждат до далечната 1801г., когато Наполеон Бонапарт и майка му Летиция правят първата си поръчка за 100 бутилки „Rozé“ от Жан-Реми Моет. 2019 е годината, в която изящната черна връзка отдава чест на познанията на Moët & Chandon в създаването на Розе. Дизайнът на „Скъпоценни връзки“ обединява шампанското Rosé Impérial с емблематичната връзка на Moët, така че този сплотяващ символ да се развие в панделка, която обгръща бутилките Rosé Impérial, облечени в деликатно розово. Панделката се извива елегантно, за да изпише думата „Moët“ или „Rosé“ или за да приеме формата на сърце, създавайки три различни версии на дизайна и игриви форми, които превъплъщават ценените връзки на любов, сплотеност и бляскави поводи, които са неразделна част от щедростта и богатото наследство на Moët & Chandon.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Champagne Moët & Chandon Rosé Impérial Living Ties Bottle

Moët & Chandon Rosé Impérial е известно със сияйния си цвят, наситени плодови нотки и изкусителен вкус. То събира в себе си трите традиционни сорта на Шампан, с доминиращи пино ноар и мьоние, а червените и бели вина се обработват поотделно преди да бъдат смесени, за да се запазят извлечените аромати, структура и наситен розов цвят, с който е известно Moët & Chandon Rosé Impérial.

История на производител
MOËT & CHANDON - НАЙ-ОБИЧАНОТО ШАМПАНСКО В СВЕТА! Повече от 260 години Moët & Chandon е символ на блясъка, устоявайки на времето и историята. Внукът на създателя Жан-Реми Моет в края на 18 век си поставя за цел да сподели с целия свят магията на шампанското и прави от това луксозно и изискано вино предпочитана напитка на европейската аристокрация. Къщата Moët & Chandon притежава най-много лозя в региона Шампан и е лидер в извличането на най-доброто от най-добрите вина.
Мнения за Champagne Moët & Chandon Rosé Impérial Living Ties Bottle

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта