Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Champagne Moët & Chandon Rosé Impérial Living Ties Box

Moet & Chandon

Налично

Цена за целия пакет
Рейтинг
Добави в любими
95,99 лв.
Alc.% 12.00%
Разфасовка 750 ml.
Вносител Авенди ООД

Moët & Chandon представя MOËT ROSÉ в празнична кутия от колекцията „Rosé Treasured Ties”. Опаковка, готова за подаряване, посветена на скъпоценните връзки и носеща най-новия дизайн на черната връзка и обвивката на бутилките от лимитираната серия Rosé Impérial. По нежен и закачлив начин, дизайнът „Скъпоценни връзки“ представя модерно превъплъщение на класическия и отличаващ се стил на марката.

Черната връзка на Moët & Chandon е символ на марката от 1886 г. насам. Тази година този той отдава чест на познанията на Moët & Chandon в създаването на Розе – традиция, чиито корени откриваме в далечната 1801 г., когато Наполеон Бонапарт и майка му Летиция правят първата си поръчка за сто бутилки „Rozé“ от Жан-Реми Моет.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Champagne Moët & Chandon Rosé Impérial Living Ties Box

Дизайнът на „Скъпоценни връзки“ обединява шампанското Rosé Impérial с емблематичната връзка на Moët, поставена върху елегантната опаковка, в която ще намерите изящно розовата бутилка. Moët & Chandon Rosé Impérial е известно със сияйния си цвят, наситени плодови нотки и изкусителен вкус – най-изкусителното и бляскаво изпълнение на стила на марката. То събира в себе си трите традиционни сорта на Шампан, с доминиращи пино ноар и мьоние, а червените и бели вина се обработват поотделно преди да бъдат смесени, за да се запазят извлечените аромати, структура и наситен розов цвят, с който е известно Moët & Chandon Rosé Impérial.

История на производител

MOËT & CHANDON - НАЙ-ОБИЧАНОТО ШАМПАНСКО В СВЕТА! Повече от 260 години Moët & Chandon е символ на блясъка, устоявайки на времето и историята. Внукът на създателя Жан-Реми Моет в края на 18 век си поставя за цел да сподели с целия свят магията на шампанското и прави от това луксозно и изискано вино предпочитана напитка на европейската аристокрация. Къщата Moët & Chandon притежава най-много лозя в региона Шампан и е лидер в извличането на най-доброто от най-добрите вина.

Мнения за Champagne Moët & Chandon Rosé Impérial Living Ties Box

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта