Cono Sur 20 BARRELS LIMITED EDITION Cabernet Sauvignon

Вино Кабарне Совиньон 0.75л
Редовна цена 36,00 лв. Промо цена 23,04 лв.
Наличност: На склад
Арт. номер
163801079
Повече информация
Промоция от 26.11.2021 г.
Промоция до 25.12.2021 г.
Подходящи храни Всички видове червени меса, пастет, агнешко и дивеч, ароматни сирена като Бри (Brie), Горгонзола (Gorgonzola), Камембер (Camembert), Чедар (Cheddar) и др.
Alc.% 14.30%
Разфасовка 750 ml.
Регион Пирке Виехо, Чили (Pirke Veho, Chile)
Температура за сервиране 17 - 18°
Сорт Каберне Совиньон (90 – 95%), Сира, Карменер (Cabernet Sauvignon, Syrah, Carmenere)
Награди 91 Точки - Wine Enthusiast - Реколта 2012; 93 Точки; Едно от най-добрите вина Pirque - Descorchados - Реколта 2012; Златен медал - Global Cabernet Sauvignon Masters - Реколта 2012; Златен медал - Japan Wine Challenge - 2012 Реколта 93 Точки - Wine & Spirits - Реколта 2011; Златен медал Sakura - Реколта 2011; 94 Точки - Descorchados Реколта 2011;
Вносител Авенди ООД
Определено Каберне Совиньон с достатъчно характер и индивидуалност. Това вино има красив, концентриран рубиненочервен цвят и интензивни аромати на слива, касис и боровинки, които се съчетават грациозно с по-меки земни нотки и завършват с леко загатване на мока и дим. Плътно, сложно и интензивно небце с постоянство и елегантен завършек. CONO SUR 20 Barrels Limited Edition са лимитирани първокласни вина, които се правят в класически стил. За производството на вина от серията "20 Barrels" гроздето се взима само от най-добрите лозя в северната част Казабланка, Чили, намиращи се в непосредствена близост до Тихия океан.
Други продукти, които може да харесате!

История на производител: Cono Sur Vineyards & Winery

Четири важни географски обекта заобикалят Чилийския лозарски регион: Андите – на изток, Тихият океан – на запад, пустинята Атакама – на север, и древните глетчери – на юг. Тези естествени бариери изолират и защитават лозята векове наред. Други определящи фактори като изобилие на естествена светлина, вариации в дневните температури, сухия климат в сезона на зреене и бистрите води, извиращи от Андите, осигуряват отглеждането на истинско и чисто грозде. Стремят се към изцяло органичен стил на мениджмънт. Не добавят химически вещества. Помощното средство в грижите за отглеждане на качествени сортове представлява осигуряването на безценната помощ от животни и насекоми и саморегулиращи се екосистеми.   Избата е създадена през 1993 г., шест години по-късно започва отглеждането на първите органични лози. През 2003 г. получава първите сертификати за биовина, а през 2007 г. получава сертификат за въглеродонеутрално производство.