Cono Sur BICICLETA Chardonnay

Вино Совиньон блан 0.75л

Наличност:

На склад

Арт. номер: A03010001M0009
Свеж и наситен Совиньон блан с приятни цитрусови аромати и гъделичкащ небцето вкус на зелени ябълки. Cono Sur Winery Чилийската изба е сред най-добрите производители на вино от Латинска Америка. Основана е през 1993 година и за по-малко от 10 години Коно Сур прави истинска винена революция в света с безпрецедентното си съотношение качество/цена. Работниците във винарната използват велосипеди, за да се придвижват из имота и се грижат за лозите чрез природосъобразни методи, за да произведат изключително висококачествено вино. Серията Bicicleta е почит към тях и символизира устойчивата философия на винарната и ангажираността им към околната среда.

Alc.%: 13.00%

Разфасовка: 750 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Четири важни географски обекта заобикалят Чилийския лозарски регион: Андите – на изток, Тихият океан – на запад, пустинята Атакама – на север, и древните глетчери – на юг. Тези естествени бариери изолират и защитават лозята векове наред. Други определящи фактори като изобилие на естествена светлина, вариации в дневните температури, сухия климат в сезона на зреене и бистрите води, извиращи от Андите, осигуряват отглеждането на истинско и чисто грозде. Стремят се към изцяло органичен стил на мениджмънт. Не добавят химически вещества. Помощното средство в грижите за отглеждане на качествени сортове представлява осигуряването на безценната помощ от животни и насекоми и саморегулиращи се екосистеми.   Избата е създадена през 1993 г., шест години по-късно започва отглеждането на първите органични лози. През 2003 г. получава първите сертификати за биовина, а през 2007 г. получава сертификат за въглеродонеутрално производство.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer