Може да опиташ и това:

14,99 лв.

6,70 лв.

12,99 лв.

69,99 лв.

23,99 лв.
Пълно описание за Cono Sur Bicicleta Chardonnay
Гроздови сортове: Шардоне.
Регион на производство: Виня Коно Сур, имението Санта Елиса, Чимбаронго, Чили.
Цвят: зеленикав със златисти оттенъци.
Алкохолно съдържание: 13,6% vol.
Аромат: интензивен, с ухание на цитрус, ананас, бяла праскова, пъпеш и бели цветя.
Вкус: добра концентрираност и киселинност с баланс и наситеност.
История на производител
Регион на производство: Виня Коно Сур, имението Санта Елиса, Чимбаронго, Чили.
Цвят: зеленикав със златисти оттенъци.
Алкохолно съдържание: 13,6% vol.
Аромат: интензивен, с ухание на цитрус, ананас, бяла праскова, пъпеш и бели цветя.
Вкус: добра концентрираност и киселинност с баланс и наситеност.
Четири важни географски обекта заобикалят Чилийския лозарски регион: Андите – на изток, Тихият океан – на запад, пустинята Атакама – на север, и древните глетчери – на юг. Тези естествени бариери изолират и защитават лозята векове наред. Други определящи фактори като изобилие на естествена светлина, вариации в дневните температури, сухия климат в сезона на зреене и бистрите води, извиращи от Андите, осигуряват отглеждането на истинско и чисто грозде.
Стремят се към изцяло органичен стил на мениджмънт. Не добавят химически вещества. Помощното средство в грижите за отглеждане на качествени сортове представлява осигуряването на безценната помощ от животни и насекоми и саморегулиращи се екосистеми.
Избата е създадена през 1993 г., шест години по-късно започва отглеждането на първите органични лози. През 2003 г. получава първите сертификати за биовина, а през 2007 г. получава сертификат за въглеродонеутрално производство.
Стремят се към изцяло органичен стил на мениджмънт. Не добавят химически вещества. Помощното средство в грижите за отглеждане на качествени сортове представлява осигуряването на безценната помощ от животни и насекоми и саморегулиращи се екосистеми.
Избата е създадена през 1993 г., шест години по-късно започва отглеждането на първите органични лози. През 2003 г. получава първите сертификати за биовина, а през 2007 г. получава сертификат за въглеродонеутрално производство.
Все още няма коментари и оценки за този продукт.