Пълно описание за Cono Sur Single Vineyard Sauvignon Blanc
Гроздови сортове: Совиньон блан.
Регион на производство: имението Ел Сентинела, Чили.
Цвят: зеленикаво–зелен.
Алкохолно съдържание: 12,8% vol.
Аромат: цитрус, лимон, грейпфрут, свежа трева и пиперливи нотки.
Вкус: плътен, наситен, интензивен, ободряващ, леко плодов.
История на производител
Регион на производство: имението Ел Сентинела, Чили.
Цвят: зеленикаво–зелен.
Алкохолно съдържание: 12,8% vol.
Аромат: цитрус, лимон, грейпфрут, свежа трева и пиперливи нотки.
Вкус: плътен, наситен, интензивен, ободряващ, леко плодов.
Четири важни географски обекта заобикалят Чилийския лозарски регион: Андите – на изток, Тихият океан – на запад, пустинята Атакама – на север, и древните глетчери – на юг. Тези естествени бариери изолират и защитават лозята векове наред. Други определящи фактори като изобилие на естествена светлина, вариации в дневните температури, сухия климат в сезона на зреене и бистрите води, извиращи от Андите, осигуряват отглеждането на истинско и чисто грозде.
Стремят се към изцяло органичен стил на мениджмънт. Не добавят химически вещества. Помощното средство в грижите за отглеждане на качествени сортове представлява осигуряването на безценната помощ от животни и насекоми и саморегулиращи се екосистеми.
Избата е създадена през 1993 г., шест години по-късно започва отглеждането на първите органични лози. През 2003 г. получава първите сертификати за биовина, а през 2007 г. получава сертификат за въглеродонеутрално производство.
Стремят се към изцяло органичен стил на мениджмънт. Не добавят химически вещества. Помощното средство в грижите за отглеждане на качествени сортове представлява осигуряването на безценната помощ от животни и насекоми и саморегулиращи се екосистеми.
Избата е създадена през 1993 г., шест години по-късно започва отглеждането на първите органични лози. През 2003 г. получава първите сертификати за биовина, а през 2007 г. получава сертификат за въглеродонеутрално производство.
Все още няма коментари и оценки за този продукт.