Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Dalaruan Classic

Lost Distillery

Налично

Regular Price: 69,00 лв.

Special Price 49,99 лв.

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 43.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД
Промоция от: 18.01.2021 г.
Промоция до: 17.02.2021 г.

Dalaruan е дестилерия, която е била разположена в Кембълтаун. Отдавна вече не съществува, но благодарение на момчетата от The Lost Distillery Company може да се насладим на уиски, което силно наподобява тяхната продукция от миналото. Това е бленд от малцови уискита с 43% алкохолно съдържание, който е създаден след много проучвания на оригиналния продукт.

Ароматът е на торфен дим в комбинация със сочни овощни плодове. Във вкуса отново преобладава пушекът, но на заден план се появяват ябълки и кайсии. Финишът е тревист, с докосване на морски бриз.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Dalaruan Classic
История на производител

The Lost Distillery Company предлага на всеки уиски ентусиаст възможност да открие нови и уникални продукти, на които да се наслади и които да сподели с приятели. The Lost Distillery Company черпи вдъхновение от миналото и историята на шотландското уиски и в негова чест пресъздава дестилатите, създавани някога в отдавна забравени и разрушени дестилерии.  Екип от архивисти, начело с проф. Майкъл Мос, специалист по шотландска история и археология, се заема с активно проучване, за да открие изчезналите и забравени стилове и методи на дестилация. В резултат са създадени по съвременен начин интерпретации на забравените уиски марки, като се използват малцови дестилати от различни части на Шотландия. Първите възродени дестилати са Auchnagie и Stratheden. Всяка бутилка има пореден номер, а сериите са ограничени до 1 000 бр., което ги прави още по-атрактивни за колекционерите.

Мнения за Dalaruan Classic

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта
Последно разгледани продукти