Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Deanston 12 YO Unchillfiltered

Deanston

Не е налично

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 46.3%
Разфасовка 700 ml.

Историята на Deanston 12 Years Unchillfiltered e резултат от опита и вдъхновението на изключителен екип, работещ в областта на дестилацията от десетилетия. Създателите на нови идеи и вкусове ще познаете и по ръчно използваните техники и много отношение, което се усеща с всяка глътка на Deanston, побрало свежест от сладостта на меда и вкуса на естествения дъб.

Аромат: Лек с примес на портокалов мармалад и ечемик

Вкус: Мек, с нюанси на орех и карамел

Финал: Рязък с меден карамел и дъб

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Deanston 12 YO Unchillfiltered

Подновеното, пуснато в луксозна опаковка уиски Deanston 12 Years Unchillfiltered е известно преди като напитка, съчетана с ликьора Уолъс. Част от шотландската дестилерия, която сама поддържа електричеството си и можеща да се похвали с превъзходно оборудван язовир и торбина, тази 12-годишна напитка е запазила оригиналния си чар и е удоволствие за консумация леко охладена с дъх на портокал, допълнена от вкусен карамел и ароматен дъб.

История на производител

Появата на Deanston е свързана с името на един от бащите на индустриалната революция Ричард Аркайт. Той е водещ предприемач през 1700-та година след като открива памучна фабрика. Покрай нея са събрани много работници, с които се създава самостоятелно селище със собствена валута Deanstons. Все пак дестилерията Deanston е доста по-нова. Уискито, което пием днес е с история едва от 1991 г., но вкусът му може да е оценен единствено с хвалебствия. Резултат от много опит и упорита работа. Дестилерията Deanston може да се похвали и с изключителни ограничени издания, завладяващи с ароматния си и успокояващ дъбов вкус.

Мнения за Deanston 12 YO Unchillfiltered

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта