Whitley Neill Blackberry Gin

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01070001M0127
Гладкия вкус с хвойна в основата е последван от корите на сладки цитруси и нотки на черен пипер. Финалът има леки земни щрихи заедно с загряваща касия. Докато по-голямата част от вдъхновението на Джони Нийл за награждаваните му джинове идва от смелите приключения на предците му в чужбина, Blackberry Gin навява спомени, които са по-близки до дома. Този джин носи ароматите на Английската провинция. Вкуса на свежи сочни плодове и жив плет, събуждащи спомени от детството на Джони Нийл, как бере къпини в полетата около фермата на баба и дядо.

Alc.%: 43.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя

Уитли Нийл е кулминациата на една пионерска традиция в дестилирането, датираща от 1762. Приключенският, откривателски дух e характерен за всяко поколение на семейство Neill. Традицията продължава с Джони Нийл, 8-мо поколение дестилер. Стремежът към откриване на най-добрите местни съставки , както и изследването на съставки от целия Свят, са в основата на джиновете Whitley Neill. Ние продължаваме да задаваме пазарните тенденции с нашите нетипични вкусове, които дават възможност на нашите клиенти, с приклщченски и свободен дух, да откриват инновативни джинове. Днес Whitely Neill е лидер в иновациите на вкусови джинове, признат на многобройни конкурси в целия Свят и най-продавания премиум джин в Обединеното кралство.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.