Кафе

Baristo Specialty Coffee Selection - Modezia 100% Арабика бленд
Baristo Specialty Coffee Selection - Modezia 100% Арабика бленд Разфасовка 250 gr.
27,00 лв.
Добави в количката
Baristo Decaffeinato Espresso капсула безкофеиново тип Lavazza Blue 100% Арабика
Baristo Decaffeinato Espresso капсула безкофеиново тип Lavazza Blue 100% Арабика Разфасовка 100 x 8.5 gr.
57,00 лв.
Добави в количката
Baristo Delicato Espresso капсула тип Lavazza Blue 100% Арабика
Baristo Delicato Espresso капсула тип Lavazza Blue 100% Арабика Разфасовка 100 x 8.5 gr.
57,00 лв.
Добави в количката
Baristo Crema Dolce Espresso капсула тип Lavazza Blue 100% Арабика
Baristo Crema Dolce Espresso капсула тип Lavazza Blue 100% Арабика Разфасовка 100 x 8.5 gr.
57,00 лв.
Добави в количката
Baristo Premium Bar Espresso капсула тип Lavazza Blue 81% Арабика 19% Робуста
Baristo Premium Bar Espresso капсула тип Lavazza Blue 81% Арабика 19% Робуста Разфасовка 100 x 8.5 gr.
57,00 лв.
Добави в количката
Baristo Decaffeinato Espresso кафе доза безкофеиново 100% Арабика
Baristo Decaffeinato Espresso кафе доза безкофеиново 100% Арабика Разфасовка 14 x 7 gr.
7,71 лв.
Добави в количката
Baristo Superiore Espresso кафе доза 100% Арабика
Baristo Superiore Espresso кафе доза 100% Арабика Разфасовка 14 x 7 gr.
7,71 лв.
Добави в количката
Baristo Premium Bar Espresso кафе доза 81% Арабика 19% Робуста
Baristo Premium Bar Espresso кафе доза 81% Арабика 19% Робуста Разфасовка 14 x 7 gr.
7,71 лв.
Добави в количката
Baristo Crema Bar Espresso кафе доза 52% Арабика 48% Робуста
Baristo Crema Bar Espresso кафе доза 52% Арабика 48% Робуста Разфасовка 14 x 7 gr.
7,71 лв.
Добави в количката
Baristo Superiore Espresso мляно кафе 100% Арабика
Baristo Superiore Espresso мляно кафе 100% Арабика Разфасовка 250 gr.
7,90 лв.
Добави в количката
Baristo Premium Bar Espresso мляно кафе 81% Арабика 19% Робуста
Baristo Premium Bar Espresso мляно кафе 81% Арабика 19% Робуста Разфасовка 250 gr.
7,50 лв.
Добави в количката
Baristo Crema Bar Espresso мляно кафе 52% Арабика 48% Робуста
Baristo Crema Bar Espresso мляно кафе 52% Арабика 48% Робуста Разфасовка 250 gr.
6,50 лв.
Добави в количката
Baristo Superiore Espresso кафе на зърна 100% Арабика
Baristo Superiore Espresso кафе на зърна 100% Арабика Разфасовка 1000 gr.
52,90 лв.
Добави в количката
Baristo Premium Bar Espresso кафе на зърна 81% Арабика 19% Робуста
Baristo Premium Bar Espresso кафе на зърна 81% Арабика 19% Робуста Разфасовка 1000 gr.
47,50 лв.
Добави в количката
Baristo Crema Bar Espresso кафе на зърна 52% Арабика 48% Робуста
Baristo Crema Bar Espresso кафе на зърна 52% Арабика 48% Робуста Разфасовка 1000 gr.
38,90 лв.
Добави в количката
Baristo Classico Espresso кафе на зърна 29% Арабика 71% Робуста
Baristo Classico Espresso кафе на зърна 29% Арабика 71% Робуста Разфасовка 1000 gr.
27,50 лв.
Добави в количката
Coffee Brazil на зърна
Coffee Brazil на зърна Разфасовка 500 gr.
20,90 лв.
Добави в количката
Coffee Panama на зърна
Coffee Panama на зърна Разфасовка 500 gr.
32,50 лв.
Добави в количката
Coffee Nicaragua на зърна
Coffee Nicaragua на зърна Разфасовка 500 gr.
34,90 лв.
Добави в количката
Coffee Guatemala на зърна
Coffee Guatemala на зърна Разфасовка 500 gr.
26,90 лв.
Добави в количката
Coffee Ethiopia на зърна
Coffee Ethiopia на зърна Разфасовка 500 gr.
36,50 лв.
Добави в количката
Coffee Costa Rica на зърна
Coffee Costa Rica на зърна Разфасовка 500 gr.
28,90 лв.
Добави в количката
Coffee Columbia на зърна
Coffee Columbia на зърна Разфасовка 500 gr.
23,50 лв.
Добави в количката
Coffee Burundi на зърна
Coffee Burundi на зърна Разфасовка 500 gr.
28,90 лв.
Добави в количката
Coffee Rwanda на зърна
Coffee Rwanda на зърна Разфасовка 500 gr.
24,90 лв.
Добави в количката
Coffee Tanzania на зърна
Coffee Tanzania на зърна Разфасовка 500 gr.
27,90 лв.
Добави в количката
Coffee Peru на зърна
Coffee Peru на зърна Разфасовка 500 gr.
24,00 лв.
Добави в количката
Davidoff Cafe Creme на зърна
Davidoff Cafe Creme на зърна Разфасовка 500 gr.
25,02 лв.
Добави в количката
Davidoff Cafe Espresso на зърна
Davidoff Cafe Espresso на зърна Разфасовка 500 gr.
25,02 лв.
Добави в количката
Piacetto Supremo Cafe Crema на зърна
Piacetto Supremo Cafe Crema на зърна Разфасовка 1000 gr.
50,04 лв.
Добави в количката
Рейтинг: 2.4 от 5 / Гласували: 56 глас(а)