Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Sierra Café Int.

Sierra

Налично

23,09 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 25,00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Трансимпорт ООД
Текила Sierra Café Int. е иновативна линия, продължаваща традициите на текила Sierra. Ликьорът с вкус на кафе отлично балансира плодовите нотки на Sierra с осезаемото 100% мексиканско кафе. Питие с плътен вкус и несравнима дълбочина на аромата, което балансира естествено печено мексиканско кафе, свежи тропически плодове и характерните за текила Sierra леко пиперливи нотки на агаве. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Sierra Café Int.
Текила Sierra Café Int. е иновативна линия, продължаваща традициите на текила Sierra. Ликьорът с вкус на кафе отлично балансира плодовите нотки на Sierra с осезаемото 100% мексиканско кафе. Питие с плътен вкус и несравнима дълбочина на аромата, което балансира естествено печено мексиканско кафе, свежи тропически плодове и характерните за текила Sierra леко пиперливи нотки на агаве.
Текила Sierra се произвежда от сърцевината на синьо агаве, отгледано в района на Халиско, Мексико. Тя е двойно дестилирана през специални медни дестилатори и преминава стриктен контрол на качеството. Всяка бутилка текила Sierra притежава знак за автентичност – специален индивидуален номер, и сертификат за мексикански произход.
Мнения за Sierra Café Int.

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта