Шоколадови изделия

Шоколад портокалови кори и масло от портокал
Шоколад портокалови кори и масло от портокал Разфасовка 40 gr.

Изразени цитрусови нотки. Хармонирано съчетание на портокал и черен шоколад 70%. Свеж финал. Съчетаване с: Highland Park, Jura, Talisker, Ardbeg, Bowmore, Bruichladdich, Caol Ila, Lagavulin, Laphroaig, Oban.

Шоколад Чили
Шоколад Чили Разфасовка 40 gr.

Пикантен и хармоничен вкус. Затоплящ финал с подправки. Съчетаване с всички видове бърбън и тенеси уиски.

Шоколад роза и кардамон
Шоколад роза и кардамон Разфасовка 40 gr.

Осезаеми сладки нотки на роза и захарен памук, балансирани и развити с цитрусови нюанси от кардамон. Дълъг и запомнящ се послевкус. Съчетаване с: Yamazaki, Nikka, Hibiki и всички традиционни непушени уискита от Япония.

Шоколад розов пипер и ягоди
Шоколад розов пипер и ягоди Разфасовка 40 gr.

Многопластов, ярко изразен характер. Плодова сладост със свеж оттенък. Пикантен пиперен финал с намек за какаови зърна. Съчетаване с: Ирландско уиски, Бърбън, Тенеси уиски, Dalwhinnie, Glenmorangie, Tomatin.

Рейтинг: 2.8 от 5 / Гласували: 33 глас(а)