Филтрирай
Избрани филтри
  1. Разфасовка
    700 ml.
Опции за пазаруване
Категория
  • Текила
  • Ликьор
Марка
  1. Jose Cuervo
  2. Camino
  3. Derrumbes
  4. Don Julio
  5. KAH
  6. Milagro
  7. Olmeca
  8. Patron
  9. Pepe Lopez
  10. Sierra
  11. Clase Azul
Less
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-24 от 38

Страница
на страница
  1. Clase Azul Mezcal Разфасовка: 700 ml.
    1 140,00 лв.
  2. Clase Azul Ultra Разфасовка: 700 ml.
    5 976,00 лв.
  3. Clase Azul Anejo Разфасовка: 700 ml.
    1 950,00 лв.
  4. Clase Azul Reposado Разфасовка: 700 ml.
    378,00 лв.
  5. Clase Azul Plata Разфасовка: 700 ml.
    222,00 лв.
  6. KAH Reposado Разфасовка: 700 ml.
    92,00 лв.
  7. KAH Blanco Разфасовка: 700 ml.
    79,20 лв.
  8. KAH Anejo Разфасовка: 700 ml.
    104,80 лв.
  9. Derrumbes No. 3 Разфасовка: 700 ml.
    50,53 лв.
  10. Camino Real Gold Разфасовка: 700 ml.
    26,79 лв.
  11. Jose Cuervo Tradicional Silver Разфасовка: 700 ml.
    42,49 лв.
  12. Milagro Select Barrel Reserve Silver Разфасовка: 700 ml.
    76,99 лв.
  13. Milagro Select Barrel Reserve Reposado Разфасовка: 700 ml.
    90,99 лв.
  14. Milagro Select Barrel Reserve Anejo Разфасовка: 700 ml.
    140,99 лв.
  15. Milagro Anejo Разфасовка: 700 ml.
    56,99 лв.
  16. Milagro Reposado Разфасовка: 700 ml.
    45,99 лв.
  17. Milagro Silver Разфасовка: 700 ml.
    45,99 лв.
  18. Jose Cuervo Especial Gold Разфасовка: 700 ml.
    29,99 лв.
  19. Patron Platinum Разфасовка: 700 ml.
    339,55 лв.
  20. Patron Anejo Разфасовка: 700 ml.
    95,55 лв.
  21. Don Julio Reposado + Shot Glass Разфасовка: 700 ml.
    75,99 лв.
  22. Sierra Antiguo Plata Разфасовка: 700 ml.
    37,67 лв.
  23. Sierra Silver Разфасовка: 700 ml.
    23,79 лв.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-24 от 38

Страница
на страница

Текила

Ключът към неповторимия вкус на текилата се крие в синьото агаве, от което се произвежда. То вирее предимно в Мексико. Необходими са около десет години за пълното му узряване. Тогава настъпва моментът на извличане на сок от сърцевината му, която се подлага на термична обработка. След това се смачква, а получените сокове се филтрират и оставят да ферментират. След това идва ред на дестилацията. Преди да се бутилира, текилата отлежава в дървени бъчви.

Главно видовете текила се категоризират според съдържанието си на агаве. Високият клас текила е популярна като „чиста“. Това е текилата, произведена само и единствено от синьо агаве. По-ниският клас – смесени текили – са тези, които съдържат 51% агаве и други съставки. Известни са и други разновидности на текилата като златна, сребърна, отлежала и свръхотлежала.