Филтрирай
Опции за пазаруване
Категория
  • Текила
  • Ликьор
Марка
  1. Jose Cuervo
  2. Camino
  3. Cimarron
  4. Derrumbes
  5. Don Julio
  6. KAH
  7. Milagro
  8. Olmeca
  9. Patron
  10. Pepe Lopez
  11. Sierra
  12. Clase Azul
Less
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 25-48 от 48

Страница
на страница
  1. Jose Cuervo Especial Silver Разфасовка: 500 ml.
    21,66 лв.
  2. Jose Cuervo Especial Gold Разфасовка: 500 ml.
    21,66 лв.
  3. Patron Platinum Разфасовка: 700 ml.
    339,55 лв.
  4. Patron Anejo Разфасовка: 700 ml.
    95,55 лв.
  5. Don Julio Reposado + Shot Glass Разфасовка: 700 ml.
    75,99 лв.
  6. Sierra Antiguo Plata Разфасовка: 700 ml.
    37,67 лв.
  7. Sierra Silver Разфасовка: 700 ml.
    23,79 лв.
  8. Sierra Reposado (Gold) Разфасовка: 700 ml.
    23,79 лв.
  9. Patrón XО Café Разфасовка: 700 ml.
    44,39 лв.
  10. Patrón Silver Разфасовка: 700 ml.
    75,95 лв.
  11. Patrón Reposado Разфасовка: 700 ml.
    79,96 лв.
  12. Don Julio Reposado Разфасовка: 700 ml.
    75,99 лв.
  13. Don Julio Blanco Разфасовка: 700 ml.
    65,99 лв.
  14. Jose Cuervo Especial Silver Разфасовка: 1L
    38,74 лв.
  15. Jose Cuervo Especial Silver Разфасовка: 700 ml.
    29,99 лв.
  16. Jose Cuervo Especial Gold Разфасовка: 1L
    38,75 лв.
  17. Jose Cuervo Tradicional Reposado Разфасовка: 700 ml.
    42,49 лв.
  18. Olmeca Gold Разфасовка: 700 ml.
    27,99 лв.
  19. Olmeca Blanco Разфасовка: 700 ml.
    26,99 лв.
  20. Olmeca Altos Reposado 100% Agave Разфасовка: 700 ml.
    39,98 лв.
  21. Olmeca Altos 100% Agave Разфасовка: 700 ml.
    39,99 лв.
  22. Pepe Lopez Gold Разфасовка: 700 ml.
    28,10 лв.
  23. Pepe Lopez Blanco Разфасовка: 700 ml.
    26,96 лв.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 25-48 от 48

Страница
на страница

Текила

Ключът към неповторимия вкус на текилата се крие в синьото агаве, от което се произвежда. То вирее предимно в Мексико. Необходими са около десет години за пълното му узряване. Тогава настъпва моментът на извличане на сок от сърцевината му, която се подлага на термична обработка. След това се смачква, а получените сокове се филтрират и оставят да ферментират. След това идва ред на дестилацията. Преди да се бутилира, текилата отлежава в дървени бъчви.

Главно видовете текила се категоризират според съдържанието си на агаве. Високият клас текила е популярна като „чиста“. Това е текилата, произведена само и единствено от синьо агаве. По-ниският клас – смесени текили – са тези, които съдържат 51% агаве и други съставки. Известни са и други разновидности на текилата като златна, сребърна, отлежала и свръхотлежала.