Филтрирай
Избрани филтри
  1. Вносител
    Чист. Зрял. Малц.
  2. Вносител
    Кока Кола ХБК България АД
  3. Вносител
    Авенди ООД
Опции за пазаруване
Категория
  • Текила
Марка
  1. Jose Cuervo
  2. Cimarron
  3. Derrumbes
  4. Don Julio
  5. Pepe Lopez
  6. Clase Azul
  7. Herradura
Less
Разфасовка
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-24 от 26

Страница
на страница
  1. Herradura Anejo Разфасовка: 700 ml.
    79,99 лв.
  2. Herradura Plata Разфасовка: 700 ml.
    73,92 лв.
  3. Herradura Reposado Разфасовка: 700 ml.
    73,92 лв.
  4. Clase Azul Mezcal Разфасовка: 700 ml.
    1 140,00 лв.
  5. Clase Azul Ultra Разфасовка: 700 ml.
    5 976,00 лв.
  6. Clase Azul Anejo Разфасовка: 700 ml.
    1 950,00 лв.
  7. Clase Azul Reposado Разфасовка: 700 ml.
    442,11 лв.
  8. Clase Azul Plata Разфасовка: 700 ml.
    240,00 лв.
  9. Derrumbes No. 3 Разфасовка: 700 ml.
    50,53 лв.
  10. Cimarron Blanco Разфасовка: 1 l.
    43,50 лв.
  11. Jose Cuervo Tradicional Silver Разфасовка: 700 ml.
    44,69 лв.
  12. Jose Cuervo Especial Silver Разфасовка: 500 ml.
    20,99 лв.
  13. Jose Cuervo Especial Gold Разфасовка: 500 ml.
    20,99 лв.
  14. Jose Cuervo Especial Gold Разфасовка: 700 ml.
    31,99 лв.
  15. Jose Cuervo Especial Silver Разфасовка: 500 ml.
    21,66 лв.
  16. Jose Cuervo Especial Gold Разфасовка: 500 ml.
    21,66 лв.
  17. Jose Cuervo Especial Gold + Shot Glass & Spinner Разфасовка: 700 ml.
    40,99 лв.
  18. Don Julio Reposado + Shot Glass Разфасовка: 700 ml.
    75,99 лв.
  19. Don Julio Reposado Разфасовка: 700 ml.
    83,59 лв.
  20. Don Julio Blanco Разфасовка: 700 ml.
    72,59 лв.
  21. Jose Cuervo Especial Silver Разфасовка: 700 ml.
    31,99 лв.
  22. Jose Cuervo Tradicional Reposado Разфасовка: 700 ml.
    44,69 лв.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-24 от 26

Страница
на страница

Текила

Ключът към неповторимия вкус на текилата се крие в синьото агаве, от което се произвежда. То вирее предимно в Мексико. Необходими са около десет години за пълното му узряване. Тогава настъпва моментът на извличане на сок от сърцевината му, която се подлага на термична обработка. След това се смачква, а получените сокове се филтрират и оставят да ферментират. След това идва ред на дестилацията. Преди да се бутилира, текилата отлежава в дървени бъчви.

Главно видовете текила се категоризират според съдържанието си на агаве. Високият клас текила е популярна като „чиста“. Това е текилата, произведена само и единствено от синьо агаве. По-ниският клас – смесени текили – са тези, които съдържат 51% агаве и други съставки. Известни са и други разновидности на текилата като златна, сребърна, отлежала и свръхотлежала.