Clase Azul Anejo

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01060001M0057
Текилата Анйехо „Едисион Индигена-Мазахуа” (издание на ендемичното племе Мазахуа)на Класе Азул е ултра-премиум текила, произведена от растението Tequilana Weber Blue Agave от възвишенията на Халиско. Нейният интензивен и дълбок кехлибарен цвят и изключителни аромати са резултат от удължения период на отлежаване в употребявани бъчви от американски дъб и бял дъб. Носът е с пластове от мексиканска ванилия, канела, ябълки, бадеми и карамелените нотки на бавно изпечено агаве. Вискозното тяло показва деликатни, балансирани и обемисти повтарящи аромата нотки до дългия финал. Предлага се в специален ръчно изработен и ръчно обрисуван керамичен декантер, произведен в работилницата на Класе Азул в Санта Мария Канчесда, Мексико. Керамиката е зидържана в традициите на региона Мазахуа, с типичната за декантерите на Класе Азул форма и с елемнти разкриващи „живота” на агавето от земята до направата на текила.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя

Класе Азул е производител на текила и мескал, чиито изключителни творения са разпознаваеми от пръв поглед. С внимание към всеки детайл на производотството – от качесвтото на агавето, през занаятчийското смилане, дългите ферментации и традиционните дестилации, до отлежаването в първокласни бъчви дори първо зареждане екс-шери бъчви, но не напоследно място и заради силуета на ръчно направените декантери, украсени чрез смесени техники с драгоценни материали. Класе Азул е изживяване, индивидуализъм. Класе Азул е и носител на традиционни ценности – команията е основател на фондация за развитие на местните общности в Мексико, а народите на различните провинции произвеждат декантерите ръчно, като всеки от тях отнема 2 седмици и се подписва ръчно. Редките и извънредно продължително отлежели текили и мескали на Класе Азул са завършен, цялостен, величествен и многовековен продукт, натоварен с аромат, вкус и хилядолетна история.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.