Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Enira Duo

Bessa Valley

Налично

13,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Подходящи храни Свинско месо, говеждо месо, дивеч, паста с плътни червени сосове.
Alc.% 14.50%
Разфасовка 750 ml.
Регион Тракийска низина
Температура за сервиране 16° - 18 °C
Сорт Мерло 75% , Сира 25% (Merlot, Syrah)
Вносител Авенди ООД
С аромат на горски плодове и сушена синя слива, идващи от мерлото са елегантно съчетани с типичните за сорта сира усещания за зряла череша, препечен хляб и минералност. Вкусът е мощен, комплексен и хармоничен.  Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Enira Duo
Цветът му е плътен и непрогледен, с наситени нюанси характерени за сорта сира. Носът е интензивен, плодов, траен и завладяващ. Ароматите на горски плодове и сушена синя слива, идващи от мерлото са елегантно съчетани с типичните за сорта сира усещания за зряла череша, препечен хляб и минералност. Вкусът е мощен, комплексен и хармоничен. Добре структурираните меки танини повлияни от съзряване в дъбови бъчви придават усещането за мекота, топлота и дължина на вкуса.
Виното е с отличен баланс, чудесен финал и позволява съхранение.
История на производител
Bessa Valley започва своето развитие през 2001 год. със закупуване на земя около Огняново, до Пазарджик. Частично избата е вкопана в скала, което е от съществено значение за съхранението и отлежаването на виното в бъчвите. Това позволява поддържането на постоянна темепература и влажност на въздуха. Гроздето се бере ръчно, сортира се два пъти по време на самият гроздобер. Повторно се селектира преди да попадне във ферментационните танкове. Почвата, на която са засадени лозята е перфектна комбинация от глина и пясъчно-камениста почва, смесени със карбонати. Балансът на валежите с температурата, за отглеждане на качествено грозде, е много добър. Лозята са засадени на южен хълм и между тях минават въздушни потоци, които допринасят за формиране на аромати в гроздето.
Мнения за Enira Duo

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта