Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Enira Rose Grand Cuvee

Bessa Valley

Налично

18,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Подходящи храни Паста с доматен сос, омлети, огретени, пици,  ястия приготвени със сладко-кисел сос
Alc.% 13.00%
Разфасовка 750 ml.
Регион Тракийска низина
Температура за сервиране 16° - 18 °C
Сорт Сира 50%, Пети Вердо 50% (Syrah, Petit Verdot)
Вносител Авенди ООД
 С бледорозов цвят, аромат на грейпфрут, портокалова кора и жълти цветя и послевкус на праскови, то е превъзходно съчетание между 50% сира и 50% пти вердо. Каква е тайната на уникалния вкус? Професионалистите от избата „Беса Валей” разкриват тайната на уникалния вкус. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Enira Rose Grand Cuvee
Цветна експлозия от вкусове и аромати – това е Enira Rose 2011. С бледорозов цвят, аромат на грейпфрут, портокалова кора и жълти цветя и послевкус на праскови, то е превъзходно съчетание между 50% сира и 50% пти вердо. Каква е тайната на уникалния вкус? Професионалистите от избата „Беса Валей” разкриват тайната на уникалния вкус – всички сортове се отглеждат в специални парцели, предназначени единствено за тях и се обработват чрез специфичен процес, по време на който всеки сорт се пресова отделно, след което виното отлежава 6 месеца, преди да бъде бутилирано. Специалистите препоръчват да консумираме Enira Rose 2011 охладено и в добра компания!
История на производител
Bessa Valley започва своето развитие през 2001 год. със закупуване на земя около Огняново, до Пазарджик. Частично избата е вкопана в скала, което е от съществено значение за съхранението и отлежаването на виното в бъчвите. Това позволява поддържането на постоянна темепература и влажност на въздуха. Гроздето се бере ръчно, сортира се два пъти по време на самият гроздобер. Повторно се селектира преди да попадне във ферментационните танкове. Почвата, на която са засадени лозята е перфектна комбинация от глина и пясъчно-камениста почва, смесени със карбонати. Балансът на валежите с температурата, за отглеждане на качествено грозде, е много добър. Лозята са засадени на южен хълм и между тях минават въздушни потоци, които допринасят за формиране на аромати в гроздето.
Мнения за Enira Rose Grand Cuvee

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта