Поради голямата натовареност е възможно да има забавяне в изпълнението на поръчките за периода 24.11 - 20.12

ENIRA Syrah

Вино Сира 0.75л

Наличност:

На склад

Арт. номер: A03020001M0135
Сира 2016 е отлежавала изцяло в нови френски барици и завладява със своя пикантен характер, плътност и дълбочина. Много красив, непрогледен тъмно рубинен цвят с меки оттенъци. Дълбок, сложен нос с нотки на дребни черни плодове, кожа, масло, сушено месо с червен пипер и канела. Стегнато, заоблено тяло с отлични, зрели танини и опушен, гладък, благороден финал. Дава възможност за едно незабравимо преживяване в комбинация с червени меса, паста с пикантен сос или леки сирена. Лимитирана серия, произведена от най-добрите парцели със сорта Сира.

Alc.%: 14.50%

Разфасовка: 750 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Bessa Valley започва своето развитие през 2001 год. със закупуване на земя около Огняново, до Пазарджик. Частично избата е вкопана в скала, което е от съществено значение за съхранението и отлежаването на виното в бъчвите. Това позволява поддържането на постоянна темепература и влажност на въздуха. Гроздето се бере ръчно, сортира се два пъти по време на самият гроздобер. Повторно се селектира преди да попадне във ферментационните танкове. Почвата, на която са засадени лозята е перфектна комбинация от глина и пясъчно-камениста почва, смесени със карбонати. Балансът на валежите с температурата, за отглеждане на качествено грозде, е много добър. Лозята са засадени на южен хълм и между тях минават въздушни потоци, които допринасят за формиране на аромати в гроздето.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer