Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Enira Syrah

Bessa Valley

Налично

75,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 14.50%
Разфасовка 750 ml.
Регион Тракийска низина
Сорт Сира (Syrah)
Вносител Авенди ООД
Носи типичните черти на вината от сорта Сира. Притежава аромат на препечен хляб, с дървесни и лютиви нотки. В устата виното е плътно, със силни и добре структурирани танини. Завършекът е мек, после вкусът дълъг Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4.2 от 5 / Гласували: 6 глас(а)
Пълно описание за Enira Syrah
Syrah от Enira носи типичните черти на вината от сорта Сира. Притежава аромат на препечен хляб, с дървесни и лютиви нотки. В устата виното е плътно, със силни и добре структурирани танини. Завършекът е мек, после вкусът дълъг. Виното узрява 18 месеца в дъбовите бъчви.
История на производител
Bessa Valley започва своето развитие през 2001 год. със закупуване на земя около Огняново, до Пазарджик. Частично избата е вкопана в скала, което е от съществено значение за съхранението и отлежаването на виното в бъчвите. Това позволява поддържането на постоянна темепература и влажност на въздуха. Гроздето се бере ръчно, сортира се два пъти по време на самият гроздобер. Повторно се селектира преди да попадне във ферментационните танкове. Почвата, на която са засадени лозята е перфектна комбинация от глина и пясъчно-камениста почва, смесени със карбонати. Балансът на валежите с температурата, за отглеждане на качествено грозде, е много добър. Лозята са засадени на южен хълм и между тях минават въздушни потоци, които допринасят за формиране на аромати в гроздето.
Мнения за Enira Syrah

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта