Belvedere Bespoke 1.75 l

219,99 лв.
Наличност: На склад
Арт. номер
162323006

Максимално 12 символи

Повече информация
Alc.% 40.00%
Разфасовка 1.75 l.
Вносител Авенди ООД

Това е бутилка, в която има вградено осветление, което се задeйства от тайно ключе на дъното ѝ. При активиране на светлината тя минава през гравираното име в сребърното покритие на бутилката и прави изживяването за получателя наистина незабравимо. 

Първата в света супер премиум водка Belvedere е върхово постижение в производството на полска водка – изключителен луксозен продукт, създаден на базата на 600 годишен опит и традиция. Водка Belvedere е произведена само и единствено от ръж сорт „Данковски“, отглеждан в областта Мазовия.

История на производител: Belvedere

Водка Belvedere е първата суперпремиум водка в света с 600-годишна полска традиция в дестилирането на първокласен алкохол. Произвежда се само от изключително висококачествена  ръж от сорта Dankowskie Gold и се дестилира 4 пъти и се филтрира 3 пъти за постигане на оптимална вкусова концентрация.  Използва се само вода от собствен артезиански кладенец.  Всичко това прави BELVEDERE водката с най-мекия вкус в целия свят.  Носи истинския вкус на лукса – като всяка друга марка в портфолиото на Moet Hennessy, част от групировката Louis Vuitton Moet Hennessy – компания номер 1 в света на лукса.