Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Finlandia 101

Finlandia

Налично

34,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 50.50%
Разфасовка 1 l.
Вносител Кока Кола ХБК България АД
Ароматът е свеж, чист аромат на дестилиран алкохол. Притежава дързък, но мек и пивък вкус, с изразени нотки на натурален ечемик. Финалът е топъл, с продължителен послевкус. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Finlandia 101
Finlandia 101 е премиум водка с алкохолно съдържание 50.5%, което съответства на проба 101, откъдето идва и името ѝ.
„Проба“ е мярка за определяне на алкохолното количество на дестилат. В САЩ „пробата“ винаги съответства на два пъти ABV (alcohol by volume) – алкохолно съдържание на обема, изразено чрез проценти.
Finlandia 101 се произвежда с прецизна дестилация от глетчерна вода и шестреден ечемик.
Първоначално е била предназначена само за безмитните магазини, но поради бързия успех сред любителите ѝ днес може да се намери във всеки бар и клуб по света.
Вкусов профил
Аромат: Свеж, чист аромат на дестилиран алкохол.
Вкус: Дързък, но мек и пивък, чист, с изразени нотки на натурален ечемик.
Финал: Топъл, с продължителен послевкус.
История на производител
Корените на водка Finlandia се простират в далечната 1888 г., когато д-р Вилхелм Джуслин в малкото финландско селище Рамаяки основава своята дестилерия. Продуктът е с високо качество и светкавично набира популярност. Днес Finlandia е втората най-голяма марка водка в Европа и петата в световен мащаб, а продуктите ѝ се произвеждат от Altia Group Ltd.
Едно от най-ценните предимства на Finlandia е глетчерната вода, която се използва за производството ѝ. Тя е толкова чиста, че почти не се нуждае от филтрация. Ечемикът, отглеждан по финландските земи, вирее в изключително чиста среда, храни се от незамърсена почва и поема от кристалната вода. Зрее бавно под лъчите на среднощното слънце. А дестилационният процес протича в една от най-съвременните и усъвършенствани системи с поредица от седем 25-метрови кули.
По време на целия производствен процес се спазват всички закони и стандарти за опазване на околната среда. Няма остатъчни продукти, които да не се преработват или да не се използват като суровина за други производства. Така финландците прилагат знанията и енергията си не само в производството на първокласен продукт, а и в грижа за чистота на природата. 
Мнения за Finlandia 101

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта