Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Finlandia Lime

Finlandia

Налично

18,66 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 37.50%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Кока Кола ХБК България АД
Притежава свеж и чист аромат на дестилиран алкохол с ухание на лайм. Вкусът е свеж вкус на чиста водка с нотки на свеж лайм. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Finlandia Lime
Горд представител на серията ароматизирани водки, Finlandia Lime е резултат от умело съчетание на свежия и неповторим вкус на лайм с чиста водка.
Алкохолното ѝ съдържание е 37.5%.
За пръв път се появява на пазара през 1999 г.
Вкусов профил
Аромат: Свеж и чист, на дестилиран алкохол с ухание на лайм.
Вкус: Свеж вкус на чиста водка с нотки на свеж лайм.
История на производител
Корените на водка Finlandia се простират в далечната 1888 г., когато д-р Вилхелм Джуслин в малкото финландско селище Рамаяки основава своята дестилерия. Продуктът е с високо качество и светкавично набира популярност. Днес Finlandia е втората най-голяма марка водка в Европа и петата в световен мащаб, а продуктите ѝ се произвеждат от Altia Group Ltd.
Едно от най-ценните предимства на Finlandia е глетчерната вода, която се използва за производството ѝ. Тя е толкова чиста, че почти не се нуждае от филтрация. Ечемикът, отглеждан по финландските земи, вирее в изключително чиста среда, храни се от незамърсена почва и поема от кристалната вода. Зрее бавно под лъчите на среднощното слънце. А дестилационният процес протича в една от най-съвременните и усъвършенствани системи с поредица от седем 25-метрови кули.
По време на целия производствен процес се спазват всички закони и стандарти за опазване на околната среда. Няма остатъчни продукти, които да не се преработват или да не се използват като суровина за други производства. Така финландците прилагат знанията и енергията си не само в производството на първокласен продукт, а и в грижа за чистота на природата. 
Мнения за Finlandia Lime

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта