Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Gerston Classic

Lost Distillery

Налично

Regular Price: 69,00 лв.

Special Price 50,37 лв.

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 43.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД
Промоция от: 27.11.2020 г.
Промоция до: 6.12.2020 г.

Никога нямаше да знаем какъв е бил вкусът на уискитата, произвеждани в затворената през 1914-та година дестилерия Gerston, ако хората от The Lost Distillery Company не бяха направили тази реконструкция. Бутилирано при 43% това уиски е бленд от малцове.

Ароматът му е на нова кожа, сушен ечемик и обгорен дъб. Вкусът е на фъстъчено масло, зехтин, мента и сладкиш. Финишът предлага солидно количество сол.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Gerston Classic
История на производител

The Lost Distillery Company предлага на всеки уиски ентусиаст възможност да открие нови и уникални продукти, на които да се наслади и които да сподели с приятели. The Lost Distillery Company черпи вдъхновение от миналото и историята на шотландското уиски и в негова чест пресъздава дестилатите, създавани някога в отдавна забравени и разрушени дестилерии.  Екип от архивисти, начело с проф. Майкъл Мос, специалист по шотландска история и археология, се заема с активно проучване, за да открие изчезналите и забравени стилове и методи на дестилация. В резултат са създадени по съвременен начин интерпретации на забравените уиски марки, като се използват малцови дестилати от различни части на Шотландия. Първите възродени дестилати са Auchnagie и Stratheden. Всяка бутилка има пореден номер, а сериите са ограничени до 1 000 бр., което ги прави още по-атрактивни за колекционерите.

Мнения за Gerston Classic

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта