Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Gin Tonic

Налично

Продукти в пакета
Цена за целия пакет

Price as configured: 0,00 лв.

Рейтинг
Добави в любими

Точно 14% алкохолно съдържание описват идеалния джин с тоник. За да постигнете тази пропорция, се нуждаете от една част джин и две части тоник, като се вземе предвид водата от леда. Макар на много места да се сервира във висока чаша, ние Ви съветваме да използвате ниска и широка чаша, за да усетите по-добре аромата на хвойна. 80% от вкуса се определят от носа, а ароматът е в мехурчетата. Широката чаша осигурява издигането на повече мехурчета. Fever-Tree тоник има изчистен вкус и качествени съставки, което го прави предпочитан за този коктейл. Добавете поне два различни тоника към Вашия коктейл, за да получите по-богат букет аромати.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Gin Tonic

За джина се твърди, че е изобретен през 16-ти век в Лейдън, Холандия от д-р Силвиус де Буве и първоначално се предписва като лекарство за подпомагане на кръвообращението. Постепенно достига и до Обединеното кралство, където предимно заради ниската си цена се превръща в напитка. А към средата на 19-ти век, след серия от закони, ограничаващи алкохола, джинът започва да се възприема като напитка за джентълмени.

Първоначално напитката тоник е много богата на хинин, добиван от южноамериканското Хининово дърво (Cinchona). Последното е известно сред коренното население като "Fever-Tree" (дървесна треска), защото кората му имала способността да спре настинката и треската. За първи път през 1640 година кората на Хининовото дърво е внесена в Европа и се използва като лекарство срещу маларията. Въпреки своя силно горчив вкус, тоникът скоро завладява колониална Великобритания.

В последствие британците откриват, че добавянето на джин, захар, лед и цитрусови плодове към тоникът е идеалният начин да се овладее горчивината и да се получи лек и приятен вкус.

Мнения за Gin Tonic

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта