Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Glenfiddich 15 YO - подаръчен комплект с 2 чаши

Glenfiddich

Налично

85,40 лв.
Персонализирай етикет
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Трансимпорт ООД
Ароматът е на букет от сладък горски мед и ванилия, комбинирани с аромат на тъмни плодове. Вкусът е наситена комбинация от шери, марципан, канела и джинджифил с нотки на подправки, мед и плодове. Финалът е богат и с продължителна сладост. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Персонализирай етикета си

Поръчайте бутилката с персонален етикет

Остават ти 25 символа
Остават ти 60 символа
85,40 лв.
Пълно описание за Glenfiddich 15 YO - подаръчен комплект с 2 чаши
Glenfiddich 15 Y.O. отлежава в три типа дъбови бъчви. Бъчви от шери, бърбън и чисто нови. Процесът завършва в ръчно изработени бъчви Солера, в които зреят наполовина пълни с години, за да се гарантира отличният баланс на единичния малц.
Вкусов профил
Аромат: Букет от сладък горски мед и ванилия, комбинирани с аромат на тъмни плодове.
Вкус: Наситена комбинация от шери, марципан, канела и джинджифил с нотки на подправки, мед и плодове.
Финал: Богат и с продължителна сладост.
История на производител
Казват, че никой не е станал велик сам. Grant’s знае това по-добре от всеки друг. Всичко започва през 1886 г., когато Уилям Грант, седемте му сина и двете му дъщери започват да строят своя собствена дестилерия. Пет поколения по-късно, същото това семейство е в сърцето и душата на всичко произведено от дестилерията. Всяка година Grant’s продава над 54 милиона бутилки в над 180 държави, което го прави едно от най-харесваните уискита в света. Този успех се дължи на страст, усилен труд и нестандартно мислене. Експертните умения на отдадените майстори, които правят това награждавано уиски, остават верни на 100-годишната рецепта. Grant’s все още работи с хора по целия свят, за да разнообразява и обогатявa портфолиото си, като същевременно не загърбва корените на наследство си. През 1886 г. Уилям Грант решава да сбъдне мечтата си и да създаде „най-добрата напитка в долината”, и в рамките на една година построява дестилерия в Glen of Fiddich (Долината на елените). Първата капка потича от казаните навръх Коледа през 1887 г.
Философията на Уилям Грант винаги е била: „Всяка година е от значение.” Дестилерията използва 120-годишния си опит, за да създава уникални разновидности на едномалцови уискита, и благодарение на този подход Glenfiddich е най-награждаваното едномалцово уиски в света.
Мнения за Glenfiddich 15 YO - подаръчен комплект с 2 чаши

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта