Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Glenfiddich 18 YO - подаръчен комплект с 2 чаши

Glenfiddich

Налично

138,86 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Ароматът е забележителен и богат, със зрели овощни плодове, зелена ябълка и дъб. Вкусът е на сухи плодове, дъбови нотки и сладост. Финалът е със сладък послевкус, перфектен баланс от дъб и деликатен малц. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Glenfiddich 18 YO - подаръчен комплект с 2 чаши
Glenfiddich 18 Y.O. отлежава в бъчви от испанско Олоросо и американски дъб, които му придават интригуващо плътен и плодов характер. Всяка партида е индивидуално номерирана и внимателно наглеждана. Това забележително едномалцово уиски балансира нотки на дъб, печена ябълка и аромат на канела, а в основата му са богатият вкус на сушени плодове, захаросана кора и фурми. Има невероятна консистенция и характер вследствие на интензивен период на „оженване“, както и отличителен затоплящ финал.
Новата бутилка на Glenfiddich 18 Y.O. е произведена от прозрачно стъкло с релефен картуш и е запечатана с  класическа дървена запушалка. Бутилката се съхранява в луксозна кутия с цвят на тъмен шоколад, украсена с релефно изображение на емблематичния златен елен на Glenfiddich и златно фолио в детайлите. Стилната опаковка е отражение на първокачественото едномалцово уиски.
Вкусов профил
Аромат: Забележителен и богат, със зрели овощни плодове, зелена ябълка и дъб.
Вкус: Сухи плодове, дъбови нотки и сладост.
Финал: Сладък послевкус, перфектен баланс от дъб и деликатен малц.
История на производител
Казват, че никой не е станал велик сам. Grant’s знае това по-добре от всеки друг. Всичко започва през 1886 г., когато Уилям Грант, седемте му сина и двете му дъщери започват да строят своя собствена дестилерия. Пет поколения по-късно, същото това семейство е в сърцето и душата на всичко произведено от дестилерията. Всяка година Grant’s продава над 54 милиона бутилки в над 180 държави, което го прави едно от най-харесваните уискита в света. Този успех се дължи на страст, усилен труд и нестандартно мислене. Експертните умения на отдадените майстори, които правят това награждавано уиски, остават верни на 100-годишната рецепта. Grant’s все още работи с хора по целия свят, за да разнообразява и обогатявa портфолиото си, като същевременно не загърбва корените на наследство си. През 1886 г. Уилям Грант решава да сбъдне мечтата си и да създаде „най-добрата напитка в долината”, и в рамките на една година построява дестилерия в Glen of Fiddich (Долината на елените). Първата капка потича от казаните навръх Коледа през 1887 г.
Философията на Уилям Грант винаги е била: „Всяка година е от значение.” Дестилерията използва 120-годишния си опит, за да създава уникални разновидности на едномалцови уискита, и благодарение на този подход Glenfiddich е най-награждаваното едномалцово уиски в света.
Мнения за Glenfiddich 18 YO - подаръчен комплект с 2 чаши

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта