Glenfiddich 21 YО Chinese New Year 2021

335,99 лв.
Наличност: Изчерпано количество
Арт. номер
162106044
Повече информация
Разфасовка 700 ml.

Представяме ви лимитирано количество от Glenfiddich 21 yo. Специално издание от началото 2021г. посветено на китайската нова година. Изключително рядък и ценен за колекционерите, този Гленфидих е отлежавал в бърбън и шери бъчви, а накрая е финиширал в бъчви от ром. Всичко това допринася за един разкошен букет от аромати и вкусове, който не оставя нито един човек безразличен. Вкуса е приятен и плодов, а финала стоплящ и продължителен.

Glenfiddich почете Китайската нова година, създавайки лимитирана серия Glenfiddich Chinese New Year 21 Year Old Single Malt.

Специалната подаръчна кутия е дизайнирана от набиращият популярност китайски илюстратор Rlon Wang и представя магическата история на „Голямото завръщане вкъщи“ (‘The Great Homecoming’), вдъхновена от неподражаемото усещане за завръщане у дома при семейството за китайската Нова година, най-големият и емоционален празник за китайския народ.

 

* За да бъде изпълнена поръчка с гравиране за този продукт е необходимо предварително пащане. 

* В случай на правописна грешка по наша вина ще получите новата бутилка с коректно изписан текст след като върнете сгрешената.