Glenfiddich 21 YО Chinese New Year 2021

319,99 лв.
Наличност: На склад
Арт. номер
162106044

Максимално 25 символи

Повече информация
Разфасовка 700 ml.

Представяме ви лимитирано количество от Glenfiddich 21 yo. Специално издание от началото 2021г. посветено на китайската нова година. Изключително рядък и ценен за колекционерите, този Гленфидих е отлежавал в бърбън и шери бъчви, а накрая е финиширал в бъчви от ром. Всичко това допринася за един разкошен букет от аромати и вкусове, който не оставя нито един човек безразличен. Вкуса е приятен и плодов, а финала стоплящ и продължителен.

Glenfiddich почете Китайската нова година, създавайки лимитирана серия Glenfiddich Chinese New Year 21 Year Old Single Malt.

Специалната подаръчна кутия е дизайнирана от набиращият популярност китайски илюстратор Rlon Wang и представя магическата история на „Голямото завръщане вкъщи“ (‘The Great Homecoming’), вдъхновена от неподражаемото усещане за завръщане у дома при семейството за китайската Нова година, най-големият и емоционален празник за китайския народ.

 

* За да бъде изпълнена поръчка с гравиране за този продукт е необходимо предварително пащане. 

* В случай на правописна грешка по наша вина ще получите новата бутилка с коректно изписан текст след като върнете сгрешената.