Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Glenfiddich 21 Y.O.

Glenfiddich

Налично

289,90 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40,00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Ароматът e mлътен и флорален, с доминираща ванилия и нотки на банан, смокиня, тофи и дъб. Вкусът е първоначално мек, после жив, трептящ, съхнещ, пиперлив, с намек за пушек, дъб, лайм, джинджифил и подправки. Финалът е много дълъг, стоплящ, сух и пикантен. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Glenfiddich 21 Y.O.
Луксозният външен вид е отражение на изключителните качества на специалната напитка. Отлежало в бъчви от американски дъб в продължение на 21 години, за да постигне богат и мек вкус, уискито Glenfiddich 21 Y.O. е завършено в бъчви от карибски ром, което му придава специфични, сладки нотки на тофи, смокиня и ванилия. Тези сложни вкусове са дообогатени с топла пикантност, дъб и лек намек за пушек върху небцето, а плътните аромати на фъдж и зрял банан са удоволствие за носа.
Разкошният характер на Glenfiddich 21 Y.O. е пренесен върху сложния, ажурен дизайн на етикета на бутилката и кутията. Елегантната опаковка включва специален дисплей и книжка с историята на марката.
Аромат: Плътен и флорален, с доминираща ванилия и нотки на банан, смокиня, тофи и дъб.

Вкус: Първоначално мек, после жив, трептящ, съхнещ, пиперлив, с намек за пушек, дъб, лайм, джинджифил и подправки.

Финал: Много дълъг, стоплящ, сух и пикантен.

История на производител
През 1886 г. Уилям Грант решава да сбъдне мечтата си и да създаде „най-добрата напитка в долината”, и в рамките на една година построява дестилерия в „Glen of Fiddich” (Долината на елените). Първата капка потича от казаните на връх Коледа през 1887 г.
Философията на Уилям Грант винаги е била – „Всяка година е от значение”. Дестилерията използва 120-годишния си опит, за да създава уникални разновидности на едномалцови уискита и благодарение на този подход, Glenfiddich е най-награждаваното едномалцово уиски в света.
Мнения за Glenfiddich 21 Y.O.

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта