Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Glenmorangie 18 Y.O.

Glenmorangie

Налично

164,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 43,00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Специално отлежало, рядко и отличително малцово уиски. То отлежава дълго в дъбови бъчви от бърбън, като част от уискито отлежава допълнително в бъчви от испанско шери Олоросо. Glenmorangie 18 годишно е с БОГАТ И ПЛЪТЕН характер, кадифен копринен вкус, съблазнителен послевкус и интригуващ баланс от сладък вкус на сушени плодове и тръпчив вкус на ядки, които се придава от бъчвите от шери Олоросо. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4.5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Glenmorangie 18 Y.O.
Glenmorangie 18YO отлежава дълго в дъбови бъчви от бърбън, а част от уискито отлежава допълнително в бъчви от испанско шери Олоросо, от където придобива съблазнителен послевкус и интригуващ баланс от сладък вкус на сушени плодове и тръпчив вкус на ядки. Уискито е с богат и плътен характер и кадифен копринен вкус.
История на производител
Уискитата Glenmorangie  се произвеждат в Хайландс – най-северната част на Шотландия. Дестилират се в най-високите медни казани в Шотландия и отлежават в най-висококачествените дъбови бъчви, които се използват само два пъти и така се произвеждат най-чистите и елегантни уискита. Дестилерията е прочута като новатор в произвеждането на уиски, като съчетава традициите с новаторството, в резултат на което се създава малцово уиски с “ненужно” високо качество.
Като признание за безкомпромисното качество дестилерията получава престижната награда „Най-добра дестилерия в света“ за 2012 година на International Wine & Spirit Competition (IWSC).                         
Мнения за Glenmorangie 18 Y.O.

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта