Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Glenmorangie Lasanta 12 Y.O.

Glenmorangie

Налично

79,49 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 43,00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Glenmorangie Lasanta 12 Y.O. притежава богати вкусове, изявени аромати на ядки и нотки на шери. Елегантно и плътно.  Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4.5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Glenmorangie Lasanta 12 Y.O.
На галски ‘lasanta’ означава “топлина и страст”. Първоначално уискито отлежава в бъчви от бърбън, след което отлежава допълнително в първокласни бъчви от Олоросо шери.  Притежава богати вкусове, изявени аромати на ядки и нотки на шери. Елегантно и плътно. 
История на производител
Уискитата Glenmorangie  се произвеждат в Хайландс – най-северната част на Шотландия. Дестилират се в най-високите медни казани в Шотландия и отлежават в най-висококачествените дъбови бъчви, които се използват само два пъти и така се произвеждат най-чистите и елегантни уискита. Дестилерията е прочута като новатор в произвеждането на уиски, като съчетава традициите с новаторството, в резултат на което се създава малцово уиски с “ненужно” високо качество.
Като признание за безкомпромисното качество дестилерията получава престижната награда „Най-добра дестилерия в света“ за 2012 година на International Wine & Spirit Competition (IWSC).                         
Мнения за Glenmorangie Lasanta 12 Y.O.

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта