Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Gordon's

Gordon's

Налично

19,49 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 37.50%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Уникалната комбинация от хвойна, цитруси и други редки билки придава на Gordon’s уникалния свеж вкус и богат аромат. За производството му се използват подправки и дребни плодове, които отлежават 18 дълги месеца, за да се постигне отличимият и изискан вкус на този известен джин. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Gordon's
Най-продаваният джин в света – Gordon’s London Dry, се дестилира внимателно по оригиналната тайна рецепта. Уникалната комбинация от хвойна, цитруси и други редки билки придава на Gordon’s уникалния свеж вкус и богат аромат. За производството му се използват подправки и дребни плодове, които отлежават 18 дълги месеца, за да се постигне отличимият и изискан вкус на този известен джин.
Gordon's London Dry се дестилира по рецепта, която се пази в тайна от вече 200 години и в момента е известна само на 12 души в света. Ръчно събрана хвойна, семена от кориандър, корени от ангелика и други подбрани растения придават на този джин отличителния му и освежаващ вкус. Именно това е причината Gordon's да е най-продаваният London Dry в света.

Мнения за Gordon's

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта