Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Gordon's Pink

Gordon's

Налично

20,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 37.50%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД

Вдъхновен от оригиналната рецепта от 1880 година, Gordon’s Pink е идеален баланс между свежия вкус на Gordon's, сладостта на малини и ягоди и киселината на френско грозде. При създаването на джина използваме само най-висококачествени съставки и естествени добавки, за да запазим истинския вкус и аромат на плодове. За да се насладите на идеалното съчетание на Gordon’s Pink и тоник, сложете в голяма копа чаша лед, добавете 50 мл Gordon’s Pink, след това сипете 150 мл тоник и украсете със сочни ягоди.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Gordon's Pink
Gordon’s Pink e вдъхновен от рецепта, създадена още през 80-те година на 19 век. Розовият джин перфектно балансира свежия вкус на Gordon’s с естествената сладост на малини и ягоди и леките нотки на френско грозде. За целта се използват само свежи плодове от най-високо качество, които придават истинския и неустоим вкус на Gordon’s Pink. Всичко това с деликатната плодова сладост, неустоим аромат и в изключително привлекателни розови нюанси.
История на производител
Най-продаваният джин в света – Gordon’s London Dry, се дестилира внимателно по оригиналната тайна рецепта. Уникалната комбинация от хвойна, цитруси и други редки билки придава на Gordon’s уникалния свеж вкус и богат аромат. За производството му се използват подправки и дребни плодове, които отлежават 18 дълги месеца, за да се постигне отличимият и изискан вкус на този известен джин.
Gordon's London Dry се дестилира по рецепта, която се пази в тайна от вече 200 години и в момента е известна само на 12 души в света. Ръчно събрана хвойна, семена от кориандър, корени от ангелика и други подбрани растения придават на този джин отличителния му и освежаващ вкус. Именно това е причината Gordon's да е най-продаваният London Dry в света. 
Мнения за Gordon's Pink

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта